Survivor 2017 - 44. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

Evette sen bir hatası olmadı dedin ya abi bende sedatla konuşmasında hatalı idi sabriye onu diyorum hiç bir erkeğe öyle denmezdi biraz daha dikkatli olmalı sabriye destekcisi çok bunları bilerek dikkatli olmalı Adem eğer İlhan ile serhatla samimi olmasına kızıyorsa haklı bu ikisi ve diğerleri sabriyeyi dışladılar abi bunu görmesi lazım sabriyenin dimi haksızmıyım 😉

:Fkızlarda en iyi tartışan sema pınar bence
Sabriye de var :A

Sabriye oyunda kendisine laf atan Sedat'a cevap verdi orda. Durup dururken söylemedi ki. Sabriye'nin bir suçu yok.

Tabii öyle ama daha dikkatli cevap vermesi lazımdı çok sinirledi sabriye orda sedata anlarım ama etekmi giymek istiyosun demek ağır bir laf sonra sedat yanına gitti güzelce konuştu deme sabriye böyle diyor sabriye hala derim diyo bak ben sedatı sevmiyorum onu savunma adına yorum yazmıyorum sabriyenin tavrını diyorum ben yoksa laf atıldığında susamazsın

:Fay doğru Sabriye de var sinirlendimi kimseyi görmüyor gözü

Tabii öyle ama daha dikkatli cevap vermesi lazımdı çok sinirledi sabriye orda sedata anlarım
ama etekmi giymek istiyosun demek ağır bir laf sonra sedat yanına gitti güzelce konuştu deme sabriye böyle diyor sabriye hala derim diyo bak ben sedatı sevmiyorum onu savunma adına yorum yazmıyorum sabriyenin tavrını diyorum ben yoksa laf atıldığında susamazsın

:Fay doğru Sabriye de var sinirlendimi kimseyi görmüyor gözü
Bayağı Sedat'ı savunmuş gibi oldun ama. :) Sedat kendi çok başarılıymış gibi Sabriye'ye laf atmasın o zaman, oh iyi yaptı. :D

Bayağı Sedat'ı savunmuş gibi oldun ama. :) Sedat kendi çok başarılıymış gibi Sabriye'ye laf atmasın o zaman, oh iyi yaptı. :D

:FAy abi Sedat hakkında doğru dedin bak kendi çok başarılıymış gibi yüklenmesi yokmu çok gülüyorum iki evladı var o yüzden dedim ben ne olursa olsun bir erkeğe denmez yani