Survivor 2017 - 44. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
IMG_20170321_170445.jpg
Tv8'in ve ekranların rekortmen yarışması Survivor 2017 44. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Yarışmada bu akşam ödül oyunu oynanacak. (Sedat, Şahika, Pınar, Furkan) arasından biri adaya veda edecek. Adem ile Sabriye arasında neler yaşanacak?

Survivor 2017 heyecanlı, bol kaoslu ve eğlenceli bölümüyle bu akşam 20:00'de Tv8'de.
@sürgünüm @Bully @Doğu @MasacRE- @papuleoo @vadikızı @MayısKralı @mesmeso61 @HachiKo @sokak sanati @Polat Şaşmaz @turkuazz @Billy Kane

Sedat gidecek kısmetse.:A

O değilde neden kızlar yazılıyor hep.Pınar istatistikte Serhat ve Furkan'ı ezer geçer. Pınar'ın çok hakkı yeniyor.:)

Sedat ya da Furkan gider büyük ihtimalle. Yine de Pınar hariç gidecek olan herkes bizim yararımıza.

Sabriye satışa geçti gördük kardeşliğini Ademe naptıysa saf temiz adamı tav etmiş :) Adem kıskansa nolur kızdan hançer yedi :)
Hançerlik bir durum yok ki ortada. Eksiksiz tüm bölümleri netten tamamladım. Sabriye'nin bir yanlışı yok. Adem, İlhan ve Serhat ile yakınlaşmasına kızdığı için böyle davranıyor.

İlhan kendisinin ismini yazabileceğini söyledi. O da Furkan'ın ismini söyledi. Hepsi bu. İlhan yazılsa zaten gitmezdi yani.

Hançerlik bir durum yok ki ortada. Eksiksiz tüm bölümleri netten tamamladım. Sabriye'nin bir yanlışı yok. Adem, İlhan ve Serhat ile yakınlaşmasına kızdığı için böyle davranıyor.

İlhan kendisinin ismini yazabileceğini söyledi. O da Furkan'ın ismini söyledi. Hepsi bu. İlhan yazılsa zaten gitmezdi yani.
Bugünden bahsediyorum Ademi fena vurmuş yaptığı hareketler :) Kıskanma konusunda hem fikiriz :)

Bu dört kişiye bakınca Şahika gidebilir diyorum yada Pınar ikisinden biri

Bugünden bahsediyorum Ademi fena vurmuş yaptığı hareketler :) Kıskanma konusunda hem fikiriz :)
Daha bugünkü bölümde ne olduğunu bilmiyoruz. Bu dereceye gelmelerine şaşırdım ben de. Sabriye'nin performansı kötü iken İlhan ve Serhat'ların onun ismini söylemesi normal. Şimdi performansı yükseldiği için destek vermelerini ben doğal karşılıyorum. Adem bu olayı fazla büyütüyor. Destek olduysa oldu, yapılan iyilik sürekli söylenmez.

Daha bugünkü bölümde ne olduğunu bilmiyoruz. Bu dereceye gelmelerine şaşırdım ben de. Sabriye'nin performansı kötü iken İlhan ve Serhat'ların onun ismini söylemesi normal. Şimdi performansı yükseldiği için destek vermelerini ben doğal karşılıyorum. Adem bu olayı fazla büyütüyor. Destek olduysa oldu, yapılan iyilik sürekli söylenmez.
O adam olmasaydı Sabriye erkenden adaya veda etmişti kızı yalnız koymadı destek oldu yolunu açtı bugün iki yüzlülük yapmış gibi :)