Sedat gideydi keşke.
Bencede adayı karıştıranlardan biri bence o
Sedat gideydi keşke.
Esra AblamızSurvivor Ekstra sunucusunun ismi neydi?Ezgi Avcı kadar olmasa da yakından takip ediyorum.
Acun kavga için elemediBencede adayı karıştıranlardan biri bence o
Biraz daha seksi giyinmesi lazım ama çocuğu da varmış, bilemedim şimdi.
Sıkıntı olmaz senin gibi karizmanın karşısında boşar kocasınıBiraz daha seksi giyinmesi lazım ama çocuğu da varmış, bilemedim şimdi.
Haftaya da Ünlülerden Fatih gidebilir gönüllülerden BurçakAynen öyle
Haftaya da Ünlülerden Fatih gidebilir gönüllülerden Burçak
Daha önce ünlü ployboylarımızdan Murat Aşık ile evliymiş. Paragöz değildir umarım, 2 ayda ocağıma inci ağacı diker.Sıkıntı olmaz senin gibi karizmanın karşısında boşar kocasını
Senin favorin?Bencede bakalım ne olacak haftaya
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelirDaha önce ünlü ployboylarımızdan Murat Aşık ile evliymiş. Paragöz değildir umarım, 2 ayda ocağıma inci ağacı diker.
Senin favorin?
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelir
Çıkıp gelsin o zaman. Çocuğuna da babalık yapacağız artık.Senin favorin?
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelir
Sen herkesi tutuyorsunBenim bir sürü favorim var Adem Volkan Gökhan Sema Berna Ogeday bunları favorim benim
Sen herkesi tutuyorsun
Yapsa ne olacak beyin yok o kızda.
Real 1-1 yaptı. Bayern de penaltı kazandı. @MasacRE-
1 de kırmızı çıktı.
Bu sene en zor sene deniyorlar boşunaevet yaa öyle oldu bu sezon bu saydıklarım iyi yarışıyor bir türlü karar veremedim
favorilerimi
Senden iyi baba olurÇıkıp gelsin o zaman. Çocuğuna da babalık yapacağız artık.
Bu sene en zor sene deniyorlar boşuna
Senden iyi baba olur
Benim bir sürü favorim var Adem Volkan Gökhan Sema Berna Ogeday bunları favorim benim
Sen herkesi tutuyorsun
Vadikızı işi garantiye almış, kim şampiyon olsa benim desteklediğim yarışmacı kazandı diye hava atacak
Yalnız İlhan'ı da desteklemen lazım abla o da iddialı bir isim
Perşemde olur artık yarışma
Reyting önemli değilmi paragöz Acun içinhiç aklıma gelmedi valla hiç öyle düşünmedim ay ben İlhana bir gıcık oluyorum niyese içimden desteklemek gelmiyor yaw
7 gün olursa şaşırmıcam artık acun yaparmı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?