Survivor 2017 - 34. Bölüm Tanıtımı - Boynumu Kesebilirsiniz Ama İp Takıp Çekemezsiniz!

Ablam tşk ederim video için :D bu İlhan beni öldürcek icraat yapın görelim diyor akşam gördük senide yenemedin Ogedayı anca laf konuşayım diyor İlhan
Abla bak olmamış butonunu devamlı kullanan biri olsam inanki olmamışı basardım [emoji2] Yarış bu kaybetmekte var kazanmakta var. Ama İlhan şuan genel tabloda ünlülerden ilk üçe rahat girer. Zaten Şampiyon İlhan o sözü Adem'in kendince yaptığı açıklamalar ile yaptığı davranışların bir olmadığını belirtmek için söyledi.

Abla bak olmamış butonunu devamlı kullanan biri olsam inanki olmamışı basardım [emoji2] Yarış bu kaybetmekte var kazanmakta var. Ama İlhan şuan genel tabloda ünlülerden ilk üçe rahat girer. Zaten Şampiyon İlhan o sözü Adem'in kendince yaptığı açıklamalar ile yaptığı davranışların bir olmadığını belirtmek için söyledi.

Basabilirsin ablam görüş alışverişi yapıyoruz tabii görüşüme katılmadığın anlar olacak
Öylede ablacım akşamki oyunda yenememişsin zaten ademe de demiş olsan bence dememesi lazımdı diye düşündüm ben:D

Basabilirsin ablam görüş alışverişi yapıyoruz tabii görüşüme katılmadığın anlar olacak
Öylede ablacım akşamki oyunda yenememişsin zaten ademe de demiş olsan bence dememesi lazımdı diye düşündüm ben:D

Abla kaybedebilir bunda sorun yok. Misal Adem pazıl oyunlarında iyi değil ama genel olarak çok iyi hatta ünlülerin en iyisi zaten bunu kimse inkar etmiyor, etmemelide.

Dünkü olayı Acun göstermedi ama Sedat, İlhan'a beni yaz demiş keşke Adem'in dediklerini Acun verseydi.

Olmamış basacağım son kişilerdensin Ablam [emoji2]

Yarışmada Adem, İlhan ve Ogeday'ı destekliyorum. İnşallah ilerde Adem ve İlhan birleşirler. Sedat ise dün akşam ne kadar boş insan olduğunu kanıtlamış oldu. İnşallah elenir de rezil olur. Fragmanın sonunda ise herkes yine Sabriye diye bağırıyor. Hayır anlamıyorum millet neden bu kıza oy atıyor ya(b)