Survivor 2017 - 33.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bu sene secemiyorum kimseyi :D Gönullulerde bana itici geliyor :D

@vadikızı yorumlari rahat birak kiz :A bugun 100 mesaj yazmisimdir ikimizede yazik :F
Bu seneki gönüllüler pek itici gelmedi bana ya. Tabi aralarında var sevmediklerim ama ünlülerde neredeyse kimseyi sevemedim :A Eser'in de gitmesi güzel oldu bir de o en sevmediklerim arasındaydı gönüllülerde ve kendi gitmese kolay kolay elenmezdi :A

Bu seneki gönüllüler pek itici gelmedi bana ya. Tabi aralarında var sevmediklerim ama ünlülerde neredeyse kimseyi sevemedim :A Eser'in de gitmesi güzel oldu bir de o en sevmediklerim arasındaydı gönüllülerde ve kendi gitmese kolay kolay elenmezdi :A
Ben ada hayatlarını izlemediğim için çok birşey diyemiyorum ama şu aşamada Bulut gönüllülerdeki favorim ve kendisinin sms ide iyi

Adem alayını sildi süpürdü ama doğru düzgün tebrik etmiyorlar bile ne iğrenç insanlar. ss

İlhan büyük hayal kırıklığı oldu :A Ümit Karan olacaktı, Ögeday'ı iki hamleyle suya atardı :A
Peki ya Hasan gibi biri olsaydı o Adem'in hali ne olacaktı? :A

Ben ada hayatlarını izlemediğim için çok birşey diyemiyorum ama şu aşamada Bulut gönüllülerdeki favorim ve kendisinin sms ide iyi
Göz6 nı bilmem de Bulut burada çok zayıf yalnız. Bu şekilde devam ederse hiç şansı yok.

Göz6 nı bilmem de Bulut burada çok zayıf yalnız. Bu şekilde devam ederse hiç şansı yok.
Adam daha yeni. adapte olması zaman alır. Erdi 0 performansla işi göturuyorsa Bulut da uzun süre gider. neticede hep birinci oluyordu sadece finalde Erdi aldı

Adam daha yeni. adapte olması zaman alır. Erdi 0 performansla işi göturuyorsa Bulut da uzun süre gider. neticede hep birinci oluyordu sadece finalde Erdi aldı
Ama yavaş adam parkurlarda çok gerilerde kalıyor. Erdi çenesiyle kurtarıyor bunda o da yok :D Ben pek şansı olduğunu düşünmüyorum.

Bu ünlüler takımı ne kadar iğrenç ya; içlerinde adam olarak bir Adem var Allah sabır versin bunlara dayanılmazda

Yalnız birşey diycem İlhan ile Ogeday yarışırken dedim ki İlhan kesin yener yenildi
şaşırdım ya