Survivor 2017 - 33.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,211
Puanı
1,060
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Tv8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'un 33.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.
Survivor'da bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.Yeni bölüm 20:00'da Tv8'de​

Bakalım bugün neler olacak tabii bakabilirsem :D senin yanında olmak istiyorum cnm zeynoşum

Bu günkü yarışma benim ilgi alanıma giriyor bir aksilik olmazsa izleyeceğim.

Oyun başladı.

Adem Anıl'ı yendi.

Şahika Tuğçe'ye yenilecek. ss

Semanın Adem'in adını söylemesi tam bir kancıklıktı,Sabri'ye ile arası sırf iyi diye ikisinin adını yazdılar Sabriyenin performansı iyi olmadı diye adını yazdık diyorlar tamamda şimdi sorarlar Adem'i niye yazdın onunda mı performansı için yazdın,umarım bu akşam ünlüler bir daha kaybeder seçilen iki kişiden biri elenmiş olur

Semanın Adem'in adını söylemesi tam bir kancıklıktı,Sabri'ye ile arası sırf iyi diye ikisinin adını yazdılar Sabriyenin performansı iyi olmadı diye adını yazdık diyorlar tamamda şimdi sorarlar Adem'i niye yazdın onunda mı performansı için yazdın,umarım bu akşam ünlüler bir daha kaybeder seçilen iki kişiden biri elenmiş olur
bizdede şimdi o sahne vardı. avrupa yayini daha özet

Erdi fır fır döndü durdu ama işe yaramadı :A

Ben Sabriye'nin yerinde olsam utancımdan terk ederim bu yarışmayı. Hiçbir şey beceremiyor ya kız en iddialı olması gereken oyunda bile dağıttı karşısındaki onu.

Ayrıca Tuğçem de yenecektir onu bir tek Burçak'ı yenebilir Sabriye :A

Ben Sabriye'nin yerinde olsam utancımdan terk ederim bu yarışmayı. Hiçbir şey beceremiyor ya kız en iddialı olması gereken oyunda bile dağıttı karşısındaki onu.

Ayrıca Tuğçem de yenecektir onu bir tek Burçak'ı yenebilir o :A
Boksörmüşte bilemiyorum.
Hakanda diyordu bi vursa deviremiyeceği kişi yok diye.
Gördük