Survivor 2017 - 33.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahika kolay zaten de Sema'dan oyun alabileceklermi bakalım Tuğçe veya Elif

Bulut yerine Volkan daha iyi olurdu bence.

gönullulerde güzlü biri potaya girerse o gitsin
Ben gönüllülere geçiş yaptım ama yine de ilk gitmesini istediğim isimler Sabriye Fatih gibi zayıf isimler. Ne kadar iyiler kalırsa o kadar iyi oluyor mücadeleler oluyor çünkü
Gönüllülerde de Erdi'nin gitmesini isterim ama onun gitmesi zor gibi şimdilik

Erdi daha cok bas yakar gibi. Tarik ve fatih oldukca Erdi elenmez.

Helal be Sema

Aa Bulutuda severim ama Adem alsin ya

Acun çok ilginç oylama oldu falan diyordu fragmanda bakalım ne olacak
ilginc dediyse sanki ünlülerde olacak . yada gönüllülerden 2 den fazla aday cikar

2'ye 2 çıkıyorlarsa ve Sema oynamıyorsa o zaman gönüllüler alır oyunu. Ogeday Adem'e direnir Tuğçe de Sabriye veya Şahika'yı devirir bakalım tutacak mı tahmin

2'ye 2 çıkıyorlarsa ve Sema oynamıyorsa o zaman gönüllüler alır oyunu. Ogeday Adem'e direnir Tuğçe de Sabriye veya Şahika'yı devirir bakalım tutacak mı tahmin
ünlüler kafadan kaybetti zaten

Gördüğüm en uyumsuz ünlüler takımı ya ben bunlar yüzünden kaç yıllık ünlücü kimliğimden vazgeçtim
Bende bu sene secemiyorum kimseyi
Gönullulerde bana itici geliyor

@vadikızı yorumlari rahat birak kiz
bugun 100 mesaj yazmisimdir ikimizede yazik

Serhat Akın gözümde hepten bitti
@Bully

Ben geldimm yorumunu görmesem ben yazacaktım ablam Serhat neydi öyle ya anlayan banada anlatsın o nasıl çıkıştır ama şuda var tartışma Sabriye yarışsından çıktı bu arada
Şahikaya inanamadım Sema tam 4 oyun yarıştı kızın hali kalmadı kolumda kolum kıvranıyor
Şahika sen yarış diyorlar neden Şahika kızım oraya niye geldin yarışmak için ne demek neden Şahika ay sinir oldum he😡

Bende bu sene secemiyorum kimseyi
Gönullulerde bana itici geliyor

@vadikızı yorumlari rahat birak kiz
bugun 100 mesaj yazmisimdir ikimizede yazik

ayy sinirden ne yaptığımı biliyormuyum gıı

@Bully bu yorumuma ne diyosun kaan

Son düzenleme: