Çakmalar çok bu sezon en başta Erdi Semih Öztürk çakmasıBU SEZON SURVİVOR'UN EN BOŞ, EN BERBAT, EN SAÇMA SEZONUDUR...
Ama elenmez emin ol Sms sonuçlarını bekliyorumBizde sans olsa zaten.ss
Çakmalar çok bu sezon en başta Erdi Semih Öztürk çakmasıBU SEZON SURVİVOR'UN EN BOŞ, EN BERBAT, EN SAÇMA SEZONUDUR...
Ama elenmez emin ol Sms sonuçlarını bekliyorumBizde sans olsa zaten.ss
Berna aday olursa smste birincilik bekliyorumÇakmalar çok bu sezon en başta Erdi Semih Öztürk çakması
Ama elenmez emin ol Sms sonuçlarını bekliyorum
BU SEZON SURVİVOR'UN EN BOŞ, EN BERBAT, EN SAÇMA SEZONUDUR...
Forever BernaBerna aday olursa smste birincilik bekliyorum
Erdi komik ama çakma olmasaydı keşkeEser kimden olduğunu belli etmiyor pek. Ama umarım Berna ve Fulyaya destek verir.
Ben Erdi'yi komik buluyorum kötü birisi değil ama çok itici duruyor. Fulya elenmez İnşallah bölümü yine pek seyredemedim
Çok erken bu cümleyi kullanmak, ben geçen sezon en iyi sezon demiştim ama koskoca sezon izlemedim
Konsey basladi miForever Berna
Erdi komik ama çakma olmasaydı keşke
Forever Berna
Erdi komik ama çakma olmasaydı keşke
2 Bernacı çıktı bende yapacam gibiProfilim nasıl
Oge DAY Sayılı günlerin kaldı..
Şuanda yazılıyor ogeday Bernayı yazdı yineİsim yazdilar mi
Sadece o değil herkes birini taklit ediyor gibi. Bunlar nasıl oy toplanılır taktiğini iyi kullanıyor. Daha ilk günlerden ağlamalar başladı.Çakmalar çok bu sezon en başta Erdi Semih Öztürk çakması
Ama elenmez emin ol Sms sonuçlarını bekliyorum
2 Bernacı çıktı bende yapacam gibi
Şuanda yazılıyor ogeday Bernayı yazdı yine
Ama yine izlenir Survivor özellikle konseylerSadece o değil herkes birini taklit ediyor gibi. Bunlar nasıl oy toplanılır taktiğini iyi kullanıyor. Daha ilk günlerden ağlamalar başladı.
2 Berna çıkacakBen aslında Eser ciyim ama Bernacıyımda politikalarına göre ilerliycem
Bu adama küfür etmek istiyorum ama ceza almiyim diye etmiyorum2 Bernacı çıktı bende yapacam gibi
Şuanda yazılıyor ogeday Bernayı yazdı yine
Ne yaptiHelal be Eser
Berna Elifi yazdıBu adama küfür etmek istiyorum ama ceza almiyim diye etmiyorum
Bu adama küfür etmek istiyorum ama ceza almiyim diye etmiyorum
Bu adama küfür etmek istiyorum ama ceza almiyim diye etmiyorum
Ne yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?