Furkan bu aralar çok sataşıyor bir oraya bir buraya Çin şımardı![]()
Aynen öyle daha geçen sataşanlara kızdı aynısını kendisi yapıyor
Furkan bu aralar çok sataşıyor bir oraya bir buraya Çin şımardı![]()
Yürek yemiş abla, haddinden fazla cesaret örneği sergilemiş yanine yemiş havuç kafa ablam
Yürek yemiş abla, haddinden fazla cesaret örneği sergilemiş yani![]()
Furkan bu aralar çok iticiAynen öyle daha geçen sataşanlara kızdı aynısını kendisi yapıyor
Furkan bu aralar çok itici![]()
Ünlüler Adem-Sabriye ve Şahika 'yı sürekli kötü göstermeye çalışıyor ama yemezlerFurkan Kızılay nasıl biri çıktı ya umarım bir an önce gider
Kardeşimiz de bizim tarafımızdaÜnlüler Adem-Sabriye ve Şahika 'yı sürekli kötü göstermeye çalışıyor ama yemezlerFurkan Kızılay nasıl biri çıktı ya umarım bir an önce gider
Sabriye gitsin.Sabriye sessiz bir kız birşey demiyorya fazla üstüne gidiyorlar kızın
Nasıl aday?ee diyemezmi yani ?
Bu ünlüler yine ne alemdeler ya
kimler dün aday oldu?
Sabriye sessiz bir kız birşey demiyorya fazla üstüne gidiyorlar kızın
Kardeşimiz de bizim tarafımızda@Bully
Sabriye gitsin.
bugünki oyunuda şansla aldı
Bu kadar saçmalayacağını tahmin etmiyordum aslında ama o kadar itici bir tarzda olmamalıydı başlarda ünlülerdeki en yapıcı kişiydi şimdi en itici kişi oldu Serhat ile birlikte çok iticilerAynen başta ne iyiydi favorim diyodum beni kendinden soğutuyor furkan
Neyse halk her şeyi görüyor abla
Tabi olumm![]()
Sosyal medyada fan sayısından belli Adem fanları en yakın rakiplerini 2ye katlıcak nerdeyseNeyse halk her şeyi görüyor abla
Tabi olumm![]()
@GunesinOglu ilk kez adamakıllı birilerini destekliyor şoklardayımKardeşimiz de bizim tarafımızda@Bully
Bu kadar saçmalayacağını tahmin etmiyordum aslında ama o kadar itici bir tarzda olmamalıydı başlarda ünlülerdeki en yapıcı kişiydi şimdi en itici kişi oldu Serhat ile birlikte çok iticiler![]()
hayir hiç izlemedimNasıl aday?Dün bakmadın mı
![]()
@GunesinOglu ilk kez adamakıllı birilerini destekliyor şoklardayım![]()
4 aday Fatih Sadin Sabriye ve Erdihayir hiç izlemedimdün yildizlar programina konsantreydim ve 10binler Kulübüne girdim hayat durdu benim için
zaten ben konsey izlemiyorum ki