Dün sema pisliği sabriyeyi ezmeye çalıştı halk bu hafta sabriye reyisi korur bu haftayıda alnının akıyla atlatır elenen fatih olur. 
Furkan da saçmaladı, o olayı dün tatlıya bağladılar sen daha ne diye laf atıyorsun ki?
Adem şuan haftalıkta 1.Şahika muhteşemsinAldık dokunulmazlığı
Sabriye keşke senden de görebilsek bu atağı. ss
Adem reyiz ritmini buldu artık kimse tutamazAdem şuan haftalıkta 1.Şahikada ilk 4 girer
![]()
Dün gönüllüler kazanınca Sadin ünlülere doğru hareket çekerek sevinçte bulunmuştu. Tarık da kızmıştı baya bağırdı çağırdı falan. Konseyde Sadin özür diledi tatlıya bağladılar. Bugün Furkan Sadini yendi, işte akıllı olacaksın saygılı olmayı büyüklerinden öğreneceksin gibi bir laf attı oraya bakarak.Tuğçe gönüllüler öndeyken sakatız diyen ünlülere laf atmıştı ama şimdi kendi takımı gerideyken ayağım şöyle böyle diyor. Burda bi çelişki yok mu? 😵
Noldu ki?
Furkan da saçmaladı, o olayı dün tatlıya bağladılar sen daha ne diye laf atıyorsun ki?
Adem Kıbrıs garanti gibiAdem reyiz ritmini buldu artık kimse tutamaz
Şahika böyle giderse birleşmeyi görebilir![]()
Dün gönüllüler kazanınca Sadin ünlülere doğru hareket çekerek sevinçte bulunmuştu. Tarık da kızmıştı baya bağırdı çağırdı falan. Konseyde Sadin özür diledi tatlıya bağladılar. Bugün Furkan Sadini yendi, işte akıllı olacaksın saygılı olmayı büyüklerinden öğreneceksin gibi bir laf attı oraya bakarak.
Adem Kıbrıs garanti gibi
Şahika birleşmeyi görür![]()
Evet bu şekilde kendini itici hale sokuyor, performansı zaten iyi ama daha mantıklı hareket etmesi lazım.Furkan'ı sevmiyorum, panoramada Semih bir şey söyledi. Kendini hiç bu toplara sokmayacaktı. Performansını gösterip sempatikliğini koruyacaktı, bunu kaybetti.
Evet bu şekilde kendini itici hale sokuyor, performansı zaten iyi ama daha mantıklı hareket etmesi lazım.
Fatih bu hafta haftaya Sadin sonra TarıkFurkan'ı sevmiyorum, panoramada Semih bir şey söyledi. Kendini hiç bu toplara sokmayacaktı. Performansını gösterip sempatikliğini koruyacaktı, bunu kaybetti.
Şu önümüzdeki haftalarda gidecek kişiler belli Sadin, Fatih, Tarık![]()
Kim kazandi ? şuan bizim avrupa yayindna bakiyorum final turunda ünluler 2-0 önde Şahika ve Furkan aldi reklam girdi