Survivor 2017- 28. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün sema pisliği sabriyeyi ezmeye çalıştı halk bu hafta sabriye reyisi korur bu haftayıda alnının akıyla atlatır elenen fatih olur. :D

Başını izleyemedim açtığımda gönüllüler ilk turda öndeydi 😉sabriye yine oyun kaybetti

Adem gömdü Ögeday'ı ve dünün intikamını aldı :Z

Tuğçe gönüllüler öndeyken sakatız diyen ünlülere laf atmıştı ama şimdi kendi takımı gerideyken ayağım şöyle böyle diyor. Burda bi çelişki yok mu? 😵

Furkan da saçmaladı, o olayı dün tatlıya bağladılar sen daha ne diye laf atıyorsun ki?

Noldu ki?

Şahika muhteşemsin :Z Aldık dokunulmazlığı :Z

Sabriye keşke senden de görebilsek bu atağı. ss

Tuğçe gönüllüler öndeyken sakatız diyen ünlülere laf atmıştı ama şimdi kendi takımı gerideyken ayağım şöyle böyle diyor. Burda bi çelişki yok mu? 😵

Noldu ki?
Dün gönüllüler kazanınca Sadin ünlülere doğru hareket çekerek sevinçte bulunmuştu. Tarık da kızmıştı baya bağırdı çağırdı falan. Konseyde Sadin özür diledi tatlıya bağladılar. Bugün Furkan Sadini yendi, işte akıllı olacaksın saygılı olmayı büyüklerinden öğreneceksin gibi bir laf attı oraya bakarak.

Dün gönüllüler kazanınca Sadin ünlülere doğru hareket çekerek sevinçte bulunmuştu. Tarık da kızmıştı baya bağırdı çağırdı falan. Konseyde Sadin özür diledi tatlıya bağladılar. Bugün Furkan Sadini yendi, işte akıllı olacaksın saygılı olmayı büyüklerinden öğreneceksin gibi bir laf attı oraya bakarak.

Furkan'ı sevmiyorum, panoramada Semih bir şey söyledi. Kendini hiç bu toplara sokmayacaktı. Performansını gösterip sempatikliğini koruyacaktı, bunu kaybetti.

Adem Kıbrıs garanti gibi :Z

Şahika birleşmeyi görür :A

Şu önümüzdeki haftalarda gidecek kişiler belli Sadin, Fatih, Tarık :A

Furkan'ı sevmiyorum, panoramada Semih bir şey söyledi. Kendini hiç bu toplara sokmayacaktı. Performansını gösterip sempatikliğini koruyacaktı, bunu kaybetti.
Evet bu şekilde kendini itici hale sokuyor, performansı zaten iyi ama daha mantıklı hareket etmesi lazım.

Kim kazandi ? şuan bizim avrupa yayindna bakiyorum final turunda ünluler 2-0 önde Şahika ve Furkan aldi reklam girdi