Karadenizli hemşerinÜnlüler yarın da dokunulmazlığı kaybetsin de, Sabriye'ye yallah diyelim.
Karadenizli hemşerinÜnlüler yarın da dokunulmazlığı kaybetsin de, Sabriye'ye yallah diyelim.
Bizim buralardan değil bence.. Karadenizliler azimli, samimi, güçlü olur...Karadenizli hemşerin
3 haftadır elenmiyorAğlak Sabriye bu hafta seni kimse kurtaramaz.
Duygu sömürüsü yaparak bu güne kadar geldi. Ailesini bakıyormuş... tek bakan sanki o. Yallah memlekete.3 haftadır elenmiyor
Bence çok doğal bir kız abii art niyet aramıyorumDuygu sömürüsü yaparak bu güne kadar geldi. Ailesini bakıyormuş... tek bakan sanki o. Yallah memlekete.
Adem'in dediği gibi Allah Sabriye'yi sadece dövüşmek için yaratmış. Diğer tüm oyunlarda başarısız, kendini düzeltmek için de hiçbir adım atmıyor.Bence çok doğal bir kız abii art niyet aramıyorum
Ademci fanlarımız oy yağdırırsa yine elenmezAdem'in dediği gibi Allah Sabriye'yi sadece dövüşmek için yaratmış. Diğer tüm oyunlarda başarısız, kendini düzeltmek için de hiçbir adım atmıyor.
Adem demişken, ilk baştan kavgacı ve sevimsiz biri gibi gözükmüştü bana ama bu görüşümü tamamen değiştirdi. Çok temiz kalpli güzel bir karakteri var. İlhan Mansız'dan sonra erkeklerden en çok desteklediğim kişi.Ademci fanlarımız oy yağdırırsa yine elenmez
Sonunda sen de anladın abiAdem demişken, ilk baştan kavgacı ve sevimsiz biri gibi gözükmüştü bana ama bu görüşümü tamamen değiştirdi. Çok temiz kalpli güzel bir karakteri var. İlhan Mansız'dan sonra erkeklerden en çok desteklediğim kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?