Survivor 2017 - 26. Bölüm Yorumları

Adem adam gibi adamdır :A Sabriye elenirse daha da destekçi kazanır, Ezgi'nin performansı iyiydi en azından, Sabriye'de performans yok. ss
Bu sene bence yine bir boksör olmaz şampiyon.
Turabi kazandi. Atakani ona benzettiler. O kazandi Ademi ona benzetiyorlar bence olmayabilir.
ben daha favori seçemiyorum. cok kalabaliklar.

Karşı grupta ve performansı da zayıf abla :D

Kızı dışlamaları iyi değil tabii ama Sabriye'nin de performansı öyle kötü ki haklı çıkarıyor bazen onları. ss

Aynen performansı zayıf ama yanında olsalar moral verseler düzelecek belki ama üstüne gidiyorlar sanki biraz elinden geleni yapıyor sonuçta

Bu sene bence yine bir boksör olmaz şampiyon.
Turabi kazandi. Atakani ona benzettiler. O kazandi Ademi ona benzetiyorlar bence olmayabilir.
ben daha favori seçemiyorum. cok kalabaliklar.
İlhan kesin finalde de, rakibine bakacaz artık :D Adem ya da bir bayan olabilir gibime geliyor bana :D

Aynen performansı zayıf ama yanında olsalar moral verseler düzelecek belki ama üstüne gidiyorlar sanki biraz elinden geleni yapıyor sonuçta
Oluyor böyle durumlar abla ya, Sabriye'ye mobbing uygulanıyor evet ama o da nolursa olsun güçlü durmak zorunda, performansı iyi olursa herkesin ağzı kapanır Survivor'da durumlar böyle maalesef :D

Halk zaten arkasında, 3 potadan çıktı kız, ağlamayı bırakıp savaşmaya devam etmesi gerekiyor :D

Sabriye'nin kazanması güzel oldu :D

İlk turda 4-2 one geçtik :Z

Sadin'in ayarsız paslarına rağmen aldılar oyunu Tarık da hiç atamıyor.