Survivor 2017 - 21.Bölum Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede sana katılıyorum Fatih oyunlarda kötü
kiz baktim Buluta çok karizma
nekadarda yakışıklı olmuş görmeyeli
Saç stili karizma yapmiş adamı

Yarınki oyunu ünlüler kazanırsa işler karışır abla, gönüllüler kazanırsa ünlülerden zayıf isimler çıkar Fatih, Berna, Sabriye gibi, onlardan biri gider
Sabriye ağliyor fragmanda. ters köse. Gönüllüler kaybeder galiba

kiz baktim Buluta çok karizma
nekadarda yakışıklı olmuş görmeyeli
Saç stili karizma yapmiş adamı

Sabriye ağliyor fragmanda. ters köse. Gönüllüler kaybeder galiba
Gönüllüler kaybederse Sadin'i yazarlarsa Sadin gider, Sadin potaya girmezse her şey olabilir, senin Sedat'a bile elveda diyebiliriz

Dokunulmazlık oyununu izledim fakat bireysel dokunulmazlık ve konseyi izleyemedim. Birseysel dokunulmazlığı kim kazandı, kimin ismi söyledi ve son olarak konseyde kimin ismi yazıldı? @EFE UYSAL @Bully

Dokunulmazlık oyununu izledim fakat bireysel dokunulmazlık ve konseyi izleyemedim. Birseysel dokunulmazlığı kim kazandı, kimin ismi söyledi ve son olarak konseyde kimin ismi yazıldı? @EFE UYSAL @Bully
Bireyseli Adem kazandı söylemezsem adam değilim dediği Serhatı söyledi adadakilerin kararıyla Sabriyede potaya girdi
Yeni yarismacıda Acun isi biliyor göz6dan Erdinin düşmanı Bulutu getirdi

Sadin en geç 1-2 haftaya şutlanacak, kaçarı yok

Adem kazandı Sedat'ı söyledi, konseyden de her zaman olduğu gibi Sabriye'nin ismi çıktı

Bireyseli Adem kazandı söylemezsem adam değilim dediği Serhatı söyledi adadakilerin kararıyla Sabriyede potaya girdi
Yeni yarismacıda Acun isi biliyor göz6dan Erdinin düşmanı Bulutu getirdi
Sedat mı Serhat mı?

Sadin en geç 1-2 haftaya şutlanacak, kaçarı yok

Adem kazandı Sedat'ı söyledi, konseyden de her zaman olduğu gibi Sabriye'nin ismi çıktı
seni KINIYORUM!
morali olmayan birine gülmek hic yakistimi sana yazik