Survivor 2017 - 21.Bölum Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede sana katılıyorum Fatih oyunlarda kötü
kiz baktim Buluta çok karizma :D nekadarda yakışıklı olmuş görmeyeli :D Saç stili karizma yapmiş adamı :Z

Yarınki oyunu ünlüler kazanırsa işler karışır abla, gönüllüler kazanırsa ünlülerden zayıf isimler çıkar Fatih, Berna, Sabriye gibi, onlardan biri gider :D
Sabriye ağliyor fragmanda. ters köse. Gönüllüler kaybeder galiba

kiz baktim Buluta çok karizma :D nekadarda yakışıklı olmuş görmeyeli :D Saç stili karizma yapmiş adamı :Z

Sabriye ağliyor fragmanda. ters köse. Gönüllüler kaybeder galiba
Gönüllüler kaybederse Sadin'i yazarlarsa Sadin gider, Sadin potaya girmezse her şey olabilir, senin Sedat'a bile elveda diyebiliriz :A

Dokunulmazlık oyununu izledim fakat bireysel dokunulmazlık ve konseyi izleyemedim. Birseysel dokunulmazlığı kim kazandı, kimin ismi söyledi ve son olarak konseyde kimin ismi yazıldı? @EFE UYSAL @Bully

Dokunulmazlık oyununu izledim fakat bireysel dokunulmazlık ve konseyi izleyemedim. Birseysel dokunulmazlığı kim kazandı, kimin ismi söyledi ve son olarak konseyde kimin ismi yazıldı? @EFE UYSAL @Bully
Bireyseli Adem kazandı söylemezsem adam değilim dediği Serhatı söyledi adadakilerin kararıyla Sabriyede potaya girdi :D Yeni yarismacıda Acun isi biliyor göz6dan Erdinin düşmanı Bulutu getirdi :A

Sadin en geç 1-2 haftaya şutlanacak, kaçarı yok :A

Adem kazandı Sedat'ı söyledi, konseyden de her zaman olduğu gibi Sabriye'nin ismi çıktı :D

Bireyseli Adem kazandı söylemezsem adam değilim dediği Serhatı söyledi adadakilerin kararıyla Sabriyede potaya girdi :D Yeni yarismacıda Acun isi biliyor göz6dan Erdinin düşmanı Bulutu getirdi :A
Sedat mı Serhat mı? :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb