Yok la favorim falan olamaz da Erdi'ye karşı destekleyebilirimİlk Erdi giderse çok güzel olur, Fulya'yı sonra uçururlar ne de olsa
![]()
Acun Erdiyi elemez.
Yok la favorim falan olamaz da Erdi'ye karşı destekleyebilirimİlk Erdi giderse çok güzel olur, Fulya'yı sonra uçururlar ne de olsa
![]()
bizde kesin daha bireysel dokunulmazlik oynanmamistirYarın Survivor Panoramada Nagihan konukmuş.@dosimosi
Volkan Burçak'ı yazdı bence.
Fulya çıktı Denisa dedi![]()
Acun Erdiyi elemez.Elenen Seda olur ünlüler kaybederse.
![]()
Acunada pis söversin anlaşıldıBu kıza çok pis bilendim. Gitmese kaynanamı yakarım...
Favorim Berna![]()
Şahikaya ihanet mi![]()
Sahika'yi cok seviyorum ama yarismada fazla gelecegi yok gibi Berna ise sampiyonluk adayiŞahikaya ihanet mi![]()
Güzel espriFavorim
![]()
Şahikamız daha kendini gösteremedi oda açılır zamanla ama Berna cidden samimi içten ve çok nazik ve birde güzel tabiki şampi olabilirSahika'yi cok seviyorum ama yarismada fazla gelecegi yok gibi Berna ise sampiyonluk adayiayrica cok tatli bir kiz acayip sevdim
![]()
Sahika'yi cok seviyorum ama yarismada fazla gelecegi yok gibi Berna ise sampiyonluk adayiayrica cok tatli bir kiz acayip sevdim
Güzel espri![]()
Oyunlarda da cok iyi hep böyle yarisirsa kimse tutamaz onuŞahikamız daha kendini gösteremedi oda açılır zamanla ama Berna cidden samimi içten ve çok nazik ve birde güzel tabiki şampi olabilir![]()
Aynen dediğin doğru Semada yeni Nagi olurOyunlarda da cok iyi hep böyle yarisirsa kimse tutamaz onu![]()
Dogru yoldasinSenden öğreniyoruz bir şeyler üstad![]()
Sema cok iyi yarisiyor zaten kizlarin en iyisi ama Pinar da kosucuymus kötü yarisiyorAynen dediğin doğru Semada yeni Nagi olur![]()
Berna nerdeyse yeniyordu SemayıDogru yoldasinhavucu ben de sevdim cok iyi yarisiyor böyle devam ederse sampiyon olma ihtimali yüksek
Sema cok iyi yarisiyor zaten kizlarin en iyisi ama Pinar da kosucuymus kötü yarisiyor![]()
İyi ama en iyileri Berna, Furkan ve Sema.![]()