Gönüllüler ünlülere göre daha iyi anlaşıyor gibilerdi dokunulmazlığı kaybetmeleri güzel oldu konseyden sonra birbirlerine girerler artıkKonseyde kimi yazcaklar onu bekliyorum Erdi yazılmalı![]()
Daha tam favorim belli değil ayrıca İlhan kendine gelince desteklerimLa sen ünlücü değil misin az takımına sadık kalAyrıca bir de bjkli olcan insan İlhan Mansızı da destekler
![]()
Gönüllüler ünlülere göre daha iyi anlaşıyor gibilerdi dokunulmazlığı kaybetmeleri güzel oldu konseyden sonra birbirlerine girerler artık
Erdi beceremedi yine![]()
Konseyi bekliyoruz baya kavga çıkaraynen beceremedi ilk kaybeden o oldu erdi fazla duramaz bu yarışmada
Erdi gitmez hemen abla, birleşmeyi bile görebilir ama performansı düşük olduğu için ilerileri göremez tabiiaynen beceremedi ilk kaybeden o oldu erdi fazla duramaz bu yarışmada
Konseyi bekliyoruz baya kavga çıkar@Bully
Erdi gitmez hemen abla, birleşmeyi bile görebilir ama performansı düşük olduğu için ilerileri göremez tabii![]()
Erdi Ögedaya söylüyor sen neden kazanamadın sana güveniyordum senin kendine sorman lazım neden kazanamıyorum kendinr güveni yokkavga çıkarsa erdi yüzünden çıkabilir bnce
Valla ablam ne bilim becerisi yok gibi hemen kaybetti oyunuda ondan dedim
birleşmeyi ben göremez diyorum bakalım hangimizin dediği çıkacak![]()
Erdi gitmez hemen abla, birleşmeyi bile görebilir ama performansı düşük olduğu için ilerileri göremez tabii![]()
Erdi Ögedaya söylüyor sen neden kazanamadın sana güveniyordum senin kendine sorman lazım neden kazanamıyorum kendinr güveni yok![]()
![]()
Geçen senenin NihaliBirleşmeyi görebileceğini sanmıyorum performansı çok kötü çünkü sırf çeneyle de bir yere kadar![]()