Survivor 2017 19. Hafta Sonunda Adaya Kim Veda Etti?

@EFE UYSAL efee twiiterde kılıçcı diye hesap varya sende yorumlarını gösteriyorsun ara sıra Acuna bayağı saydırmış ya:F
İlhanı savundu fırçaladı Furkanı tarafsızlığını kaybetti demesi normal adam doğru birşey dedi :A:A:A

@Bully ile nasıl sevindik bilemessin o kadar Ademe salladın bak adamın gitti :A:A

aa yazık oldu ilhanıma :( :( :(

daha fnali izlermiyim bilmiyorum @Bully belki odegaya ademi desteklerim ona gıcık oldum dahada şimdi :A
Adem ayrı Beşiktaş sevgisi ayrı dimi Efe :A

@Çiğdem- olan oldu artık canım sağlık olsun diyelim önümüze bakalım :A

Aynen sen de Ademcisin artık bundan sonra, Ogeday'ı yenip İlhan'ın intikamını alacaz hayırlısıyla :Z

ilhan elenmedimi kim elendi ozaman ayoll 😱😱😱
volkan-cetinkaya-kimdir-gonulluler-takimi-9171624.jpeg

Bu herif elendi, King-Kong, nam-ı diğer goril :A

Bu herif kim bee :F :F :F

bildirimler içinde kaybılduk yine 1.sayfaya bakmakta aklıma gelmedi yazıyormus @EFE UYSAL ilhan elendi diyince fotoda koymuş :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
King - Kong Volkan, gönüllülerden :A Adem, İlhan ve Ogeday'la potaya girdi ve elendi :D

Efecim trollemiş seni ben de bozuntuya devam ettirdim oyunu :A Çok eğlenceliydi ama :A

@sokak sanati görmelisin bu mesajları :A

King - Kong Volkan, gönüllülerden :A Adem, İlhan ve Ogeday'la potaya girdi ve elendi :D

Efecim trollemiş seni ben de bozuntuya devam ettirdim oyunu :A Çok eğlenceliydi ama :A

İnsanın hiç mi aklına gelmez konunun haberine bakmak oda aklına gelmemiş iyi trolledik çok saf olduğunu bir daha kanıtladı :A

@sokak sanati yılın trolü burada :A

İnsanın hiç mi aklına gelmez konunun haberine bakmak oda aklına gelmemiş iyi trolledik çok saf olduğunu bir daha kanıtladı :A

@sokak sanati yılın trolü burada :A

ben bazen hangi konuda oldumu bile farkında olmuyorum ayoll istanbul trafiği gibi bizim mesaj trafiğimiz sadece mesajı görüp cevap verip başka mesaja geçiyoruz :A

@xemrexxx ile konusurken hangi konudayız çoğunu bilmeden yazıyorum :F

Şuana kadar eleneceğine 100% emin olduğumuz kişiler Volkan ve o ilk hafta elenen kız olmuştu. Ikiside 1% şansı bile olmayan potalara girdiler.
Burcak ve Tuğçedende emindik ama onların potalari bunlarinki kadar ateş çemberi değildi @Bully @EFE UYSAL
Bakalım sıradaki kim :)@vadikızı