İlhanı savundu fırçaladı Furkanı tarafsızlığını kaybetti demesi normal adam doğru birşey dedi@EFE UYSAL efee twiiterde kılıçcı diye hesap varya sende yorumlarını gösteriyorsun ara sıra Acuna bayağı saydırmış ya
İlhanı savundu fırçaladı Furkanı tarafsızlığını kaybetti demesi normal adam doğru birşey dedi@EFE UYSAL efee twiiterde kılıçcı diye hesap varya sende yorumlarını gösteriyorsun ara sıra Acuna bayağı saydırmış ya
İlhanı savundu fırçaladı Furkanı tarafsızlığını kaybetti demesi normal adam doğru birşey dedi
@Çiğdem- İlhan elendi hala Ms ile uğraşıyorsunAynen şey demiş Kılıçcı İlhana laf yok beyler Acundan torpilli kendisi yazmış
Oh olsun @Çiğdem- e
aa ilhan nasıl elenir bee şamoiyon olucaktıGeçmiş olsun, karşı takımdan güçlü birini elemek için Adem'le potaya girdiler ama elendi maalesef
Sabriye yine yırttı olan da senin İlhan'a oldu
@Bully ile nasıl sevindik bilemessin o kadar Ademe salladın bak adamın gittiaa ilhan nasıl elenir bee şamoiyon olucaktı
finalde ogeday ademmi olucak dahada izlemem o finali ben çakma beşiktaşlı efeyede tühh .A
@Bully ile nasıl sevindik bilemessin o kadar Ademe salladın bak adamın gitti
Adem ayrı Beşiktaş sevgisi ayrı dimi Efeaa yazık oldu ilhanıma
daha fnali izlermiyim bilmiyorum @Bully belki odegaya ademi desteklerim ona gıcık oldum dahada şimdi
@Çiğdem- Artık AdemciyizAdem ayrı Beşiktaş sevgisi ayrı dimi Efe
@Çiğdem- olan oldu artık canım sağlık olsun diyelim önümüze bakalım
Aynen sen de Ademcisin artık bundan sonra, Ogeday'ı yenip İlhan'ın intikamını alacaz hayırlısıyla
@Çiğdem- Artık Ademciyiz
aa finale ogeday adem kalır onu tutacaz mecbur milelt ne bulmus şu kız kılıklıdaAdem ayrı Beşiktaş sevgisi ayrı dimi Efe
@Çiğdem- olan oldu artık canım sağlık olsun diyelim önümüze bakalım
Aynen sen de Ademcisin artık bundan sonra, Ogeday'ı yenip İlhan'ın intikamını alacaz hayırlısıyla
Beşiktaşlı diye İlhanın antileri tutmuştur ondan elendi benceaa finale ogeday adem kalır onu tutacaz mecbur milelt ne bulmus şu kız kılıklıda
zaten takip etmiyorum ama şampiyon ilhanı istiyorum acun yine kullanıp atmıs @BullyBeşiktaşlı diye İlhanın antileri tutmuştur ondan elendi bence
Acun iyi oy kasıcakmış yine sıradaki hedefi yumuşak Ogedaymışzaten takip etmiyorum ama şampiyon ilhanı istiyorum acun yine kullanıp atmıs @Bully
Beşiktaşlı diye İlhanın antileri tutmuştur ondan elendi bence
Evet Çiğdemcim kameraya el salla canım, İlhan elenmedi sapasağlam devam ediyorzaten takip etmiyorum ama şampiyon ilhanı istiyorum acun yine kullanıp atmıs @Bully
Evet Çiğdemcim kameraya el salla canım, İlhan elenmedi sapasağlam devam ediyor
Oku konuyu kimin elendiğini gör
ilhan elenmedimi kim elendi ozaman ayoll 😱😱😱Acun iyi oy kasıcakmış yine sıradaki hedefi yumuşak Ogedaymış
ilhan elenmedimi kim elendi ozaman ayoll 😱😱😱
Bu herif kim bee
Bu herif elendi, King-Kong, nam-ı diğer goril
King - Kong Volkan, gönüllülerden Adem, İlhan ve Ogeday'la potaya girdi ve elendiBu herif kim bee
bildirimler içinde kaybılduk yine 1.sayfaya bakmakta aklıma gelmedi yazıyormus @EFE UYSAL ilhan elendi diyince fotoda koymuş
İnsanın hiç mi aklına gelmez konunun haberine bakmak oda aklına gelmemiş iyi trolledik çok saf olduğunu bir daha kanıtladıKing - Kong Volkan, gönüllülerden Adem, İlhan ve Ogeday'la potaya girdi ve elendi
Efecim trollemiş seni ben de bozuntuya devam ettirdim oyunu Çok eğlenceliydi ama
@sokak sanati görmelisin bu mesajları
İnsanın hiç mi aklına gelmez konunun haberine bakmak oda aklına gelmemiş iyi trolledik çok saf olduğunu bir daha kanıtladı
@sokak sanati yılın trolü burada
ben bazen hangi konuda oldumu bile farkında olmuyorum ayoll istanbul trafiği gibi bizim mesaj trafiğimiz sadece mesajı görüp cevap verip başka mesaja geçiyoruzKing - Kong Volkan, gönüllülerden Adem, İlhan ve Ogeday'la potaya girdi ve elendi
Efecim trollemiş seni ben de bozuntuya devam ettirdim oyunu Çok eğlenceliydi ama
@sokak sanati görmelisin bu mesajları