Sabriye ile Şahika çok güzel yarışıp kendilerini ifade ediyorlar zaten değil mi?Ben güzelliğe bakmıyorum karakter ve yarışmasına Tuğçe kendini ifade edemedi
Bakma onlar vana yeterSenin kızlar soyunsa da bakmam ben.
Sabriye kendini savunmasıyla oy kazandı Şahikada temiz ve dürüstlüğüyle oy kazandı TuğçeSabriye ile Şahika çok güzel yarışıp kendilerini ifade ediyorlar zaten değil mi?
Ya bırak Sabriye 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir tip ne anlatıyorsun bana senBakma onlar vana yeter
Sabriye kendini savunmasıyla oy kazandı Şahikada temiz ve dürüstlüğüyle oy kazandı Tuğçe
Adem yakışıklıysa ben Brad PittimAdem nekadar sempatik yakışıklı ve güçlü
sizin gibimi olalim yani.
haydi ünlüler
Haydi Pınar
Tuğçe'm yine keklik gibi sekti. Son anda kaybetti, olur öyle şeyler.Ve Pinar @sürgünüm ü hayal kırıklığına uğratıp Tuğçeyi devirdi
koy resmini karar verelimAdem yakışıklıysa ben Brad Pittim
Ya bi git be Adem Sabriye dostluğu onu yürütürYa bırak Sabriye 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir tip ne anlatıyorsun bana sen
Şahika desen oyun kazanmışlığı yok temiz dürüst olsa ne olur
Ayıp oluyor ama Göteborg'lu piremses.Adem nekadar sempatik yakışıklı ve güçlü
sizin gibimi olalim yani.
haydi ünlüler
Haydi Pınar
Adem Forever size bin basar kıskanınAdem yakışıklıysa ben Brad Pittim
Niye seninkiler ayıp değilmi?Ayıp oluyor ama Göteborg'lu piremses.
açmasaydın şom ağzınıBayrakta Sema İlhan işbirliğiyle ünlüler alır bu oyunuSema da hız İlhanda beceri var çünkü. Hadi bu sefer tutsun tahminim
Yok bu sefer tutacak inanıyorum çok iyi analiz yaptımNiye seninkiler ayıp değilmi?
açmasaydın şom ağzını
bukez tersini demiyeyim benimkilerde tuyuyor hepYok bu sefer tutacak inanıyorum çok iyi analiz yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?