Ademin yanında ya ondan gıcıkİlhan'in egosu çok yüksek, herkesi sindirmeye çalışıyor ama Fatih adam gibi durdu karşısında helal olsun![]()
Ademin yanında ya ondan gıcıkİlhan'in egosu çok yüksek, herkesi sindirmeye çalışıyor ama Fatih adam gibi durdu karşısında helal olsun![]()
Dengesiz Şahikamın canını acıttı.ssHacı, kafa atma değil o. Horoz dövüşü bilir misin, birbirlerine bilenirler o hesap.
Dikkat etmedim. Acun Erdi'yi neden yarıştırtmadı?Dengesiz Şahikamın canını acıttı.ss
Oyun alamıyor oynatmadılarDikkat etmedim. Acun Erdi'yi neden yarıştırtmadı?
Sanmıyorum çünkü 8 erkekler ünlüler ise 6 eğer geçerse 9-5 olur ki bence saçmaFatih karşıya geçebilir
O riski alır mı ünlülerde baya kavga olurSanmıyorum çünkü 8 erkekler ünlüler ise 6 eğer geçerse 9-5 olur ki bence saçma
Ama eğer geçerse her oyunda 4 erkek oynamaması lazım ve ünlüler 1 kişi azalır yani dezavantaj olur onlar için bence olmamalıO riski alır mı ünlülerde baya kavga olur![]()
Gönüllülerden biride ünlülere geçerAma eğer geçerse her oyunda 4 erkek oynamaması lazım ve ünlüler 1 kişi azalır yani dezavantaj olur onlar için bence olmamalı
İlhana tek baş eğmeyen adamAğa mısın, dayı mısın, psikopat mısın
Helal olsun Fatih![]()
Fatih haklıİzliyorum ablacım heyecan başladı bakalım ne olacak
ilhan ile fatih kötü kavga ettiler ilhan çok sinirlendi ya
Fatih haklı![]()
Fatihde cevabı verdi @Bully![]()
Erdide Semayı nasıl kışkırttıbir insan bir sözü durup dururken söylemez İlhanın sözü duyamadım ama
yapmaması lazımdı
Erdide Semayı nasıl kışkırttı![]()
Denisa hedefimiz adadan göndereceğizIyy evet erdiye çok sinir oldum çok sema alırdı oyunu onun yüzündne alamadı ya