Survivor 2017 - 129. Bölüm (Final) Yorumları

sizin hatrınıza izliyorum vlla bu görüntüler ne ayoll

peki siz survivoruda benide iyi biliyorsunuz varmıydı survivorda şu kız sen oalbilirdin diyeceğiniz biri
Sabriye'den nefret ettiğine göre onla sürekli atışan Berna olabilirdin bence

Dün Sabriye ile kavgaları verildi hatta baya komikti, keşke bugün de verilseydi

Sabriye'den nefret ettiğine göre onla sürekli atışan Berna olabilirdin bence

Dün Sabriye ile kavgaları verildi hatta baya komikti, keşke bugün de verilseydi
bu şarkı yarışmasında mustime gelmiştiya çingene demiştim bir şarısına omu acaba
ama sabriye haddini bildiriyorsa kişiliklidir olrurum ayoll

@EFE UYSAL ozaman

All-Star'da da kimleri kimleri eledi, ünlülerin en iyi erkeği olarak bitirdi yarışmayı

Turabi'yi kaç hafta darmaduman eden Hasan göremedi Kıbrıs'ı, Hakan da ondan bir önce elendi işte. ss

All starda ünlülerin erkekleri çok zayıftı ya. ss Bakma şimdi benim dalga geçtiğime o zaman ben de klasik takımım olarak ünlüleri tutuyordum
Hakan, Doğukanı özellikle ama Hilmi Turabi Hasana göre çok zayıf kalmışlardı o da bir gerçek. En son Doğukan'ın satışı koyması da sonlarını getirmişti, tam anlamıyla rezil bir sezondu benim açımdan yani

Ay bu konu niye bugün ölü

Kendimide övemiyorum @Bully bey laf atti en son ve kırıldım ama ben olmayinca durgunlasmis. Çarsamba son oyundu diye bastan sona izlemistim ve @EFE UYSAL ile sohbetin dibine vurmustuk daha yeni bölüm başlamadan :S

Valla sohbetler eğlenceli gidiyor ama ikimizimi gören yok kız bizde bizemi sohbetmi etsek

Konu iyi işte daha nolsun

Oyun yok sonuçra bugün, rekoru kırarız birazdan