Bu yıl bensiz kötü geçti değil mi?Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
Bu yıl bensiz kötü geçti değil mi?Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldıBu yıl bensiz kötü geçti değil mi?
Aynen birlikte yıllar eskittik. 2014-2015 efsane yıllardı, forum sallanırdı o zamanlar. Çok kalabalık izleyicisi vardı hem. Özledik o günleri.Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldı
Zaman ne çabuk geçmiş, 2014-2015 zamanları bir başkaydı tabii.
Adem şampiyon olduktan sonra Panorama'yı izleyeceğiz yarın dabence biraz kafanıza okjisen gidicek ne bu manyak gibi hergün .F@EFE UYSAL
hahah az rahat dur ayoll oklavan elinde olsun
aa yalnız adem kazanırsamda aynı hayatım devam edecek diyor lüks bir eve taşısnırsa altına lüks bir araba alırsa ozaman bu lafını hatırlatırlatr ayollAdem şampiyon olduktan sonra Panorama'yı izleyeceğiz yarın da
Adem reyizde yalan olmaz, onda söz namusturaa yalnız adem kazanırsamda aynı hayatım devam edecek diyor lüks bir eve taşısnırsa altına lüks bir araba alırsa ozaman bu lafını hatırlatırlatr ayoll@EFE UYSAL
Yoo ben geçen sene Atakan'ı destekledimValla sen tutuyorsan Ogeday kaybedecek demektir.
Adem reyizde yalan olmaz, onda söz namustur
Acun'la Şeyma'nın kızları çok tatlı
Valla sen tutuyorsan Ogeday kaybedecek demektir.
@Bully @EFE UYSAL sizde ogedayın adem ismini duyun o yüz ifadesini kayt edin konusu açıldıkça gösteririz
Ama antiturabi fanı olarak 2 yıl üst üste de kaybettin, bu faktör de önemli.
Yokluğunu hissettik tabii canısı, sensiz konular öksüz kaldı
Zaman ne çabuk geçmiş, 2014-2015 zamanları bir başkaydı tabii.
Ben 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum
Doğrudur ama geçen sene o şanssızlığı bozdum devamı da gelecek inşallahAma antiturabi fanı olarak 2 yıl üst üste de kaybettin, bu faktör de önemli.Sen şimdi 2013 de de Doğukan'ı tutuyorsundur.
Performans sıralamasına bakıyorBen 2 sene üst üste şampiyonluğumu ilan edeceğim, sen silik Ogeday'ın şampiyon olabileceğini düşünecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum
Kardeşlerinden birini adadan göndercekler
ohaa onların dedğide geçerli oluyormuKardeşlerinden birini adadan göndercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?