Yarınki oyunu Serhat alırsa Ogeday'ı yolcu ederiz, hadi inşallah.@MasacRE-
Abimler geldide yazamadım cnm aynen öyle olacak gibi
Yarınki oyunu Serhat alırsa Ogeday'ı yolcu ederiz, hadi inşallah.@MasacRE-
Ogeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecekAbimler geldide yazamadım cnm aynen öyle olacak gibi
Serhat 2 atış önde geliyor OgedaydanOgeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecek
Ogeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecek
Biliyorum Ogeday elensin istiyorsun ama bence kalacaktır Kıbrıs'a tek gönüllü olarakSerhat 2 atış önde geliyor Ogedaydan
Sürpriz olma ihtimali yokmu yaniBiliyorum Ogeday elensin istiyorsun ama bence kalacaktır Kıbrıs'a tek gönüllü olarak
Adem zaten garanti giderdi bosuna kazanmis
Yarın son veda olacak işte dokunulmaz olacak bir kişi daha Serhat, İlhan ve Ogedaydan biri Kıbrısa son demde elenecekAdem zaten garanti giderdi bosuna kazanmis
Umarim Ogeday elenirYarın son veda olacak işte dokunulmaz olacak bir kişi daha Serhat, İlhan ve Ogedaydan biri Kıbrısa son demde elenecek
Serhat Ogedaydan 2 atış önde geliyor Serhatın dokunulmazlığı alması şartlardan brii gibiUmarim Ogeday elenir
İnsallah diyelimSerhat Ogedaydan 2 atış önde geliyor Serhatın dokunulmazlığı alması şartlardan brii gibi
Semada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdiİnsallah diyelim
Sema hep öyle zatenSemada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdi
Semada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdi
Reyis yanlız hissediyor kendiniSema baştan beri öyle zaten İlhan Serhat Furkanla beraberdi sürekliayrıca versin Ademin onun taktiklerine ihtiyacımı var sanki
Serhat ve İlhanın gölgesinde kaldıHep yanlis tarafi secti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?