Yarınki oyunu Serhat alırsa Ogeday'ı yolcu ederiz, hadi inşallah.@MasacRE-
Abimler geldide yazamadım cnm aynen öyle olacak gibi
Yarınki oyunu Serhat alırsa Ogeday'ı yolcu ederiz, hadi inşallah.@MasacRE-
Ogeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecekAbimler geldide yazamadım cnm aynen öyle olacak gibi![]()
Serhat 2 atış önde geliyor OgedaydanOgeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecek![]()
Ogeday anca oyunlarla kurtarır kendini abla, bence yarın oyunu alacak ve Serhat elenecek![]()
Biliyorum Ogeday elensin istiyorsun ama bence kalacaktır Kıbrıs'a tek gönüllü olarakSerhat 2 atış önde geliyor Ogedaydan![]()
Sürpriz olma ihtimali yokmu yaniBiliyorum Ogeday elensin istiyorsun ama bence kalacaktır Kıbrıs'a tek gönüllü olarak![]()
Adem zaten garanti giderdi bosuna kazanmis
Yarın son veda olacak işte dokunulmaz olacak bir kişi daha Serhat, İlhan ve Ogedaydan biri Kıbrısa son demde elenecekAdem zaten garanti giderdi bosuna kazanmis![]()
Umarim Ogeday elenirYarın son veda olacak işte dokunulmaz olacak bir kişi daha Serhat, İlhan ve Ogedaydan biri Kıbrısa son demde elenecek![]()
Serhat Ogedaydan 2 atış önde geliyor Serhatın dokunulmazlığı alması şartlardan brii gibiUmarim Ogeday elenir![]()
İnsallah diyelimSerhat Ogedaydan 2 atış önde geliyor Serhatın dokunulmazlığı alması şartlardan brii gibi![]()
Semada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdiİnsallah diyelim![]()
Sema hep öyle zatenSemada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdi![]()
Semada çok sinsi Adem onun sonu olacak Kıbrısta benchte takım arkadaşıyla hiç muhattap olmadı bugün hep Serhat ve İlhana taktik verdi![]()
Reyis yanlız hissediyor kendiniSema baştan beri öyle zaten İlhan Serhat Furkanla beraberdi sürekliayrıca versin Ademin onun taktiklerine ihtiyacımı var sanki
![]()
Serhat ve İlhanın gölgesinde kaldıHep yanlis tarafi secti![]()