Ünlüler aldı. Küba yolcusu kalmasın... Ödül çok ama çok güzel.
Abla ona hiç bakmadım ama yanlış değilsem 1 oyun aldı. Ama emin değilim.Adem kaçta kaç yaptı ablam😉
Abla ona hiç bakmadım ama yanlış değilsem 1 oyun aldı. Ama emin değilim.
O değilde fragmanda Ogeday resmen Adem ile oynamış [emoji4] o nasıl bir tarzdır.
Abla Ogeday bilerek oyunu bitirmiyor ve Adem'e bakıyor ve sonunda oyunu bitiriyor tabi Adem de tepki veriyor ama sert bir tartışma çıkacak bu ikisi arasında.Hımm tmm ablam fragmanı izlemedim izlerim şimdi nasıl oynamışlar ki![]()
Abla Ogeday bilerek oyunu bitirmiyor ve Adem'e bakıyor ve sonunda oyunu bitiriyor tabi Adem de tepki veriyor ama sert bir tartışma çıkacak bu ikisi arasında.
Banada yanlış geldi yaptığı ama bunu yaptı diye adamı suçlayamazlar. Zamanında Turabi buna benzer çok şey yaptı.Bak ya gıcık olduğunu göstermiş Ogeday efendi
Banada yanlış geldi yaptığı ama bunu yaptı diye adamı suçlayamazlar. Zamanında Turabi buna benzer çok şey yaptı.
Gerçi bunlar birbirine ne kadar girse İlhan Mansız için o kadar iyi olacak ama biz yinede bunu istemeyiz.
Davranışı kesinlikle yanlış. Ama Ogeday kendini savunamıyor. Yoksa Turabi gibi kalkıp size ne oluyor dese hanesine iyi artı getirecek ama işte sadece performans var.Fragmanı izledim şimdi Ogedayın yaptığı gerçekten yanlış dalga geçmedim baktım diyo resmen dalga geçmiş turabi çok fenaydı ya
Davranışı kesinlikle yanlış. Ama Ogeday kendini savunamıyor. Yoksa Turabi gibi kalkıp size ne oluyor dese hanesine iyi artı getirecek ama işte sadece performans var.