Şampiyon olunca ben seni görücem Ogesu izlicekToplamda gel koçum%50nin altında galibiyet yüzdesi olanları takmıyoruz biz
![]()
Şampiyon olunca ben seni görücem Ogesu izlicekToplamda gel koçum%50nin altında galibiyet yüzdesi olanları takmıyoruz biz
![]()
Bence şimdiden kendinizi hazırlamaya başlayın mağlubiyeti acuna yıkmak içinŞampiyon olunca ben seni görücem Ogesu izlicek![]()
Cidden çok komiksin biliyo musunBence şimdiden kendinizi hazırlamaya başlayın mağlubiyeti acuna yıkmak içinAma acun smslerle oynadı yaa diyeceksiniz sene sonunda
![]()
ÖyleyimdirCidden çok komiksin biliyo musun![]()
Kaybedeceğini sende biliyorsun Ogesunun Kitlesi Ademin yarısı kadar yokÖyleyimdirSene sonunda ben de sizin halinize gülcem hiç merak etme
Neyse ben maça kaçar
![]()
Ya twitterden fan hesaplarını görüyorsun gaza geliyorsun sonra hüsran yaşıyorsunKaybedeceğini sende biliyorsun Ogesunun Kitlesi Ademin yarısı kadar yok![]()
Ona bakmıyorum etrafma ve çevremede bakıyorum Hakan bile diyor Ademin kitlesi en büyük kitle diyeYa twitterden fan hesaplarını görüyorsun gaza geliyorsun sonra hüsran yaşıyorsunBen seni uyarıyorum olm işte, geçen sene de en büyük fan kitlesi Semihteydi sonra ne oldu? Damlaya elendi
![]()
Berna yine strateji yapmış hahahaBak sen şu gönüllüler takımına ya. Daha önce aklınız neredeydi de Volkan da varken üçünüz birden Ogeday'ı yazıp koymuştunuz potaya adamı. Yeni mi öğrendiniz ne kadar güçlü bir yarışmacı olduğunu?
Ne stratejisi yaptı ki, şimdi ne çıkarı var bu işten anlamadım ben?Berna yine strateji yapmış hahaha![]()
Adada tek kız olmayı amaçlıyor işte arkadaşını sattıNe stratejisi yaptı ki, şimdi ne çıkarı var bu işten anlamadım ben?![]()
Ama Gökhan giderAdada tek kız olmayı amaçlıyor işte arkadaşını sattı![]()
![]()
Adada tek kız olmayı amaçlıyor işte arkadaşını sattı![]()
![]()
Ogeday tek başına 10 oyuna çıkacak yuhAma Gökhan gider![]()
Bireysele dönerler bence artık tek kalınca.Ogeday tek başına 10 oyuna çıkacak yuh![]()
Adem 7de 5 yaptı bugün çok iyiydi Dokunulmazlığı ünlüler aldı ilk 2 aaday gönüllülerden Elif ve Gökhan oldu Berna sembolü aldı dokunulmazlıkNe oldu şimdi sonuçç efe![]()
Adem 7de 5 yaptı bugün çok iyiydi Dokunulmazlığı ünlüler aldı ilk 2 aaday gönüllülerden Elif ve Gökhan oldu Berna sembolü aldı dokunulmazlık![]()
Berna Elifi satıp söylediAdemmm süperrsin yaaa ooo Elif ile Gökhan aday oldu demek
Berna Elifi satıp söyledi![]()