Sema gidicek inş Kıbrısaben bakamadim. gidip Tv yi izleyeyim. bizde daha baslaridir yarismanin![]()
Sema gidicek inş Kıbrısaben bakamadim. gidip Tv yi izleyeyim. bizde daha baslaridir yarismanin![]()
Adem puzzle olmasa hepsini yenerdi Ah acunn.
İzle de gör Ogeday'ıben bakamadim. gidip Tv yi izleyeyim. bizde daha baslaridir yarismanin![]()
Bizde uyumak olmayacak zaten iftar sofrasini topla keyif cayi ic sahur vaktiEvet ya Ramazana giriyoruz şükür yine kavuştuk bende erken yatacam inşallah sahura biraz uyku alarak kalkmak istiorum ya![]()
Bizde uyumak olmayacak zaten iftar sofrasini topla keyif cayi ic sahur vakti![]()
Sona saklıcaklar oyun 12:25te biterEe son oyun ne zaman?
@EFE UYSAL @Bully nerdesiniz
Burdayım
Kondisyon tabi Ogedayda çok iyiydii İlhan hemen yoruldu
Kondisyon tabi Ogedayda çok iyiydii İlhan hemen yorulduAdem olacaktı efso karşılaşmalar izlerdik
![]()
Keşke İlhanın 7 sembolünü Adem alsaydı final garantiydi.Acun Ademi seveydi keşke İlhan yerine bee![]()
Keşke İlhanın 7 sembolünü Adem alsaydı final garantiydi.![]()
@BullyDerslerin var diye seni rahatsiz etmek istemedim. Hazir burdasin belirteyim dedim![]()
kim aldi?Sema hepsini eliyle koymuş gibi buluyor, yok bunla başa çıkılmaz![]()
Sema 2-0 önde reklama girdi. 3 olan kazanacak. Gözü kapalı rakam yerleştirme oyunu oynuyorlar. Sema sanki gözü açık gibi rahat hareket ediyor
Sema finale gider. 1 kiz kontenjanina en uygun o zatenSema 2-0 önde reklama girdi. 3 olan kazanacak. Gözü kapalı rakam yerleştirme oyunu oynuyorlar. Sema sanki gözü açık gibi rahat hareket ediyor![]()