Öyle olursa olay olur olay reyting gelir benden demesiReyting adına Semih garanti finalde olacak, Atakan'ın bu rahatsızlığı engeli olacak bence. Oradan da Serkay çıkıp finale gidecek bence.![]()
Öyle olursa olay olur olay reyting gelir benden demesiReyting adına Semih garanti finalde olacak, Atakan'ın bu rahatsızlığı engeli olacak bence. Oradan da Serkay çıkıp finale gidecek bence.![]()
Karakterden aşırı kaybediyor, şansı hiç yok. Merve Aydın'da sevilmiyordu ama sms ile finale çıkmıştı, belli de olmaz bu işler tabi.Öyle olursa olay olur olay reyting gelir benden demesiNagihan içinde üzülüyorum oyunlarda hiç yenilmiyor Survivor tarihinin en yüzdelisi kisisi diye biliyorum oyunlarda ama karakteri bozuk olmasaydı onu da tutabilirdim şansı yok.
Cıkamaz finale kesin gibi kullandım oyumuKarakterden aşırı kaybediyor, şansı hiç yok. Merve Aydın'da sevilmiyordu ama sms ile finale çıkmıştı, belli de olmaz bu işler tabi.
Ankete oy kullandın mı?![]()
Sürekli sizin oralardan bahsedip duruyor zaten, oy vermesen şaşırırdım.izlemiyorum ama yattara dedim oda bir laz uşağı sayılır artık![]()
bütün karadeniz arkasında ayoll türkiyenin her ilinde karadenizli var zaten sms oylarında yattarnın karşısın çıkıcak olana acıyorum şimdidenSürekli sizin oralardan bahsedip duruyor zaten, oy vermesen şaşırırdım.![]()
Onun için hiç smste birinci olamıyor, tabi canımmmbütün karadeniz arkasında ayoll türkiyenin her ilinde karadenizli var zaten sms oylarında yattarnın karşısın çıkıcak olana acıyorum şimdiden![]()
şampiyon olunca görürsünOnun için hiç smste birinci olamıyor, tabi canımmm![]()
Senin tahminler hiç tutmuyor, boşuna iddiaya girme.şampiyon olunca görürsün![]()
Hiç sansı yok Yatinin Çikonun dedikleri hiç tutmuyor buda tutmaz o dediyde geçmiş olsun 2, 3 haftaya yolcu
Hiç sansı yok Yatinin Çikonun dedikleri hiç tutmuyor buda tutmaz o dediyde geçmiş olsun 2, 3 haftaya yolcu![]()
Kafasından sallasın anca
![]()
![]()
aaa susun bee tüm karadeniz arkasında
Kolbastıyı bizim burada da oynuyorlar, hem Yati beceremiyor.aaa susun bee tüm karadeniz arkasında
Sen yazmış oldun, finalden sonra anında bu konuyu uplatacağım.1-Atakan
2-Semih
3-Damla veya Serkay
4-Yattara veya Nagihan
Açıklamamı da yapayımAtakan, Semih bireysel destekçileriyle banko final 4lüsünde bir kere o kesin
3. isim Serkay veya Damla olur. 4. de bireysel sembol oyunundan Yattara veya Nagihan olur. İlk 4'de bir kadın olucaktır yani bireyseli Nagihan kazanırsa Serkay, Yattara kazanırsa Damla final 4lüsüne kalır. Bu 4lüden bireysel sembol oyunuyla gelen Yattara Nagihan ikilisinden gelen smsleri düşük olacağından 4. bitirir. Damla Serkay ikilisinden gelen de 3. olur. Final Atakan-Semih ve şampiyon da Atakan
Yazın bir kenara bunu![]()
Ben Semihin finalde olacağını düşünüyorum.Çünkü Atakan ve bir gönüllü olursa kazanan erkenden belli olur.Ama Semihte insan acaba Semih kazanır mı diye düşünürSurvivor yarismasnda analiz ettigim sey su : acik ara su birinci olur dediklerimiz acunun ters kösesiyle finali bile göremeden elendiler.
Bu sene acun oyun oynuyor. Herzaman atakan semih finali diye konusuldugu icin bu aralar damlayi serkayi oylamada parlatiyor o dusunce kaybolsun diye.
Gecen sene hasam birinci gelip durdu finali görmedi. Merveyi sampiyon yoacallar diye diye millet tepki göstermesin diye birinci yapmadi.
Turabi hak etmişti de almıştı.Ben Semihin finalde olacağını düşünüyorum.Çünkü Atakan ve bir gönüllü olursa kazanan erkenden belli olur.Ama Semihte insan acaba Semih kazanır mı diye düşünür
Merve Aydın babasının açıklamaları olmasaydı şampiyondu ama işte kısmet![]()
Gönullulerden biri kazanacagina semih kazansin isterim. Ikinci adayim hala semihBen Semihin finalde olacağını düşünüyorum.Çünkü Atakan ve bir gönüllü olursa kazanan erkenden belli olur.Ama Semihte insan acaba Semih kazanır mı diye düşünür
Merve Aydın babasının açıklamaları olmasaydı şampiyondu ama işte kısmet![]()
AynenTurabi hak etmişti de almıştı.![]()