Survivor 2016'da Şampiyon Kim Olur?

''Survivor 2016'' Şampiyonu Kim Olur?

• SEMİH

Oy: 5 23.8%
  • ATAKAN

Oy: 10 47.6%
  • SERKAY

Oy: 2 9.5%
  • EFECAN

Oy: 0 0.0%
  • DAMLA

Oy: 3 14.3%
  • NAGİHAN

• İBRAHİM

• YUNUS

• İ. YATTARA

Oy: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
Reyting adına Semih garanti finalde olacak, Atakan'ın bu rahatsızlığı engeli olacak bence. Oradan da Serkay çıkıp finale gidecek bence. :D
Öyle olursa olay olur olay reyting gelir benden demesi :A Nagihan içinde üzülüyorum oyunlarda hiç yenilmiyor Survivor tarihinin en yüzdelisi kisisi diye biliyorum oyunlarda ama karakteri bozuk olmasaydı onu da tutabilirdim şansı yok.

Öyle olursa olay olur olay reyting gelir benden demesi :A Nagihan içinde üzülüyorum oyunlarda hiç yenilmiyor Survivor tarihinin en yüzdelisi kisisi diye biliyorum oyunlarda ama karakteri bozuk olmasaydı onu da tutabilirdim şansı yok.
Karakterden aşırı kaybediyor, şansı hiç yok. Merve Aydın'da sevilmiyordu ama sms ile finale çıkmıştı, belli de olmaz bu işler tabi. :D

Ankete oy kullandın mı? :A

80 bölümün 65ini izlememiş olsamda, şampiyonun Semih reyizin ya da Atakan'ın olacağını düşünüyorum. Damla kazansın isterim ama. :)

1-Atakan
2-Semih
3-Damla veya Serkay
4-Yattara veya Nagihan

Açıklamamı da yapayım :D Atakan, Semih bireysel destekçileriyle banko final 4lüsünde bir kere o kesin :D 3. isim Serkay veya Damla olur. 4. de bireysel sembol oyunundan Yattara veya Nagihan olur. İlk 4'de bir kadın olucaktır yani bireyseli Nagihan kazanırsa Serkay, Yattara kazanırsa Damla final 4lüsüne kalır. Bu 4lüden bireysel sembol oyunuyla gelen Yattara Nagihan ikilisinden gelen smsleri düşük olacağından 4. bitirir. Damla Serkay ikilisinden gelen de 3. olur. Final Atakan-Semih ve şampiyon da Atakan :D

Yazın bir kenara bunu :A

1-Atakan
2-Semih
3-Damla veya Serkay
4-Yattara veya Nagihan

Açıklamamı da yapayım :D Atakan, Semih bireysel destekçileriyle banko final 4lüsünde bir kere o kesin :D 3. isim Serkay veya Damla olur. 4. de bireysel sembol oyunundan Yattara veya Nagihan olur. İlk 4'de bir kadın olucaktır yani bireyseli Nagihan kazanırsa Serkay, Yattara kazanırsa Damla final 4lüsüne kalır. Bu 4lüden bireysel sembol oyunuyla gelen Yattara Nagihan ikilisinden gelen smsleri düşük olacağından 4. bitirir. Damla Serkay ikilisinden gelen de 3. olur. Final Atakan-Semih ve şampiyon da Atakan :D

Yazın bir kenara bunu :A
Sen yazmış oldun, finalden sonra anında bu konuyu uplatacağım. :Z
Bakalım dediğin gibi mi olacak, forumumuzun kahini kim olacak? :A

Survivor yarismasnda analiz ettigim sey su : acik ara su birinci olur dediklerimiz acunun ters kösesiyle finali bile göremeden elendiler.
Bu sene acun oyun oynuyor. Herzaman atakan semih finali diye konusuldugu icin bu aralar damlayi serkayi oylamada parlatiyor o dusunce kaybolsun diye.
Gecen sene hasam birinci gelip durdu finali görmedi. Merveyi sampiyon yoacallar diye diye millet tepki göstermesin diye birinci yapmadi.
Ben Semihin finalde olacağını düşünüyorum.Çünkü Atakan ve bir gönüllü olursa kazanan erkenden belli olur.Ama Semihte insan acaba Semih kazanır mı diye düşünür :D

Merve Aydın babasının açıklamaları olmasaydı şampiyondu ama işte kısmet :A

Ben Semihin finalde olacağını düşünüyorum.Çünkü Atakan ve bir gönüllü olursa kazanan erkenden belli olur.Ama Semihte insan acaba Semih kazanır mı diye düşünür :D

Turabi hak etmişti de almıştı. :pala:

Gönullulerden biri kazanacagina semih kazansin isterim. Ikinci adayim hala semih