Survivor 2016'da Şampiyon Kim Olur?

''Survivor 2016'' Şampiyonu Kim Olur?

• SEMİH

Oy: 5 23.8%
  • ATAKAN

Oy: 10 47.6%
  • SERKAY

Oy: 2 9.5%
  • EFECAN

Oy: 0 0.0%
  • DAMLA

Oy: 3 14.3%
  • NAGİHAN

• İBRAHİM

• YUNUS

• İ. YATTARA

Oy: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
acun da @Çiğdem- gibi parlakçıdır all starda favorisi anıldı ayağı kırılmasa kesin şampiyon yapardı o yüzden serkay diyorum @Forumdash ın b planı yani

İlk başlarda öyle değildi, istatistik ondan geri kaldı.

2013'de de Hilmicem kazanmıştı. Söylemeden geçmeyelim.
Hic de öyle degildi serkayla efecan hep ayni kisilerle yaptilar simdi de öyle ve efecan daha basarili

Kim sampiyon olmali denilse acik ara nagihan yada atakan derim. Kim olur diye dusunursek zor

Survivor yarismasnda analiz ettigim sey su : acik ara su birinci olur dediklerimiz acunun ters kösesiyle finali bile göremeden elendiler.
Bu sene acun oyun oynuyor. Herzaman atakan semih finali diye konusuldugu icin bu aralar damlayi serkayi oylamada parlatiyor o dusunce kaybolsun diye.
Gecen sene hasam birinci gelip durdu finali görmedi. Merveyi sampiyon yoacallar diye diye millet tepki göstermesin diye birinci yapmadi.

Yani bu sene kim olur sence

Semih ikili finalde olur mu bilemem ama sampiyon olmayagi kesin

Ben nedense böyle final bekliyorum hem heyecan hem şov hem reyting istiyorsa Acun bu final olacaktır
Reyting adına Semih garanti finalde olacak, Atakan'ın bu rahatsızlığı engeli olacak bence. Oradan da Serkay çıkıp finale gidecek bence.