Ne gercegi ya herkes herkesle oynuyor artik öyle bir sey yokSerkay sürekli en iyilerle oynuyor, Efe gidip basitleri seçiyor.Bu da bir gerçek.
Haha sen inanıyor musun buna?
Ne gercegi ya herkes herkesle oynuyor artik öyle bir sey yokSerkay sürekli en iyilerle oynuyor, Efe gidip basitleri seçiyor.Bu da bir gerçek.
Haha sen inanıyor musun buna?
İlk başlarda öyle değildi, istatistik ondan geri kaldı.Ne gercegi ya herkes herkesle oynuyor artik öyle bir sey yok
2013'de de Hilmicem kazanmıştı. Söylemeden geçmeyelim.acun da @Çiğdem- gibi parlakçıdır all starda favorisi anıldı ayağı kırılmasa kesin şampiyon yapardı o yüzden serkay diyorum @Forumdash ın b planı yani
Hic de öyle degildi serkayla efecan hep ayni kisilerle yaptilar simdi de öyle ve efecan daha basariliİlk başlarda öyle değildi, istatistik ondan geri kaldı.
2013'de de Hilmicem kazanmıştı. Söylemeden geçmeyelim.
Profilini Efecan yap o zaman.Hic de öyle degildi serkayla efecan hep ayni kisilerle yaptilar simdi de öyle ve efecan daha basarili
Ama bu olmadi. En merak ettigim cevap seninkiYorumsuz
Senin cevabın nedir, bende seninkini merak ediyorum?Ama bu olmadi. En merak ettigim cevap seninki
Niye sinirleniyorsun ya gercekleri söylüyorum efecan daha iyi ama acun serkayi tutuyor o yüzden bende serkayi tutuyorumProfilini Efecan yap o zaman.
Acunun ne yapacagini kestiremiyorum artik o yüzden cevap vermedim serkay olabilir damla olabilir ve semih kesin olamaz net olarak bunu biliyorum o kadarAma bu olmadi. En merak ettigim cevap seninki
Yani bu sene kim olur senceSurvivor yarismasnda analiz ettigim sey su : acik ara su birinci olur dediklerimiz acunun ters kösesiyle finali bile göremeden elendiler.
Bu sene acun oyun oynuyor. Herzaman atakan semih finali diye konusuldugu icin bu aralar damlayi serkayi oylamada parlatiyor o dusunce kaybolsun diye.
Gecen sene hasam birinci gelip durdu finali görmedi. Merveyi sampiyon yoacallar diye diye millet tepki göstermesin diye birinci yapmadi.
Atakan kazanacak. Gönlum ondan yana.Senin cevabın nedir, bende seninkini merak ediyorum?
Atakan olur. Atakan ile bir gönullu olursa semihin fanlarida Atakani destekler sirf gönullu biri sampiyon olmasin diye.Yani bu sene kim olur sence
Semih ikili finalde olur mu bilemem ama sampiyon olmayagi kesinAtakan kazanacak. Gönlum ondan yana.
Desteklediklerim pek kazanmiyor ama
Atakan olur. Atakan ile bir gönullu olursa semihin fanlarida Atakani destekler sirf gönullu biri sampiyon olmasin diye.
Ben hala nedense semihin ikili finalde olmayacagini dusunuyorum
Nerden biliyorsun oyun istatistigi yukselirse olurSemih ikili finalde olur mu bilemem ama sampiyon olmayagi kesin
Atakan ve Semih karşı karşıya kalmaz, birisi Gönüllülerden olur garanti.Semih şampiyon olacak inş Final Atakan vs Semih olacaktır.
Nerden biliyorsun oyun istatistigi yukselirse olur
Ben nedense böyle final bekliyorum hem heyecan hem şov hem reyting istiyorsa Acun bu final olacaktırAtakan ve Semih karşı karşıya kalmaz, birisi Gönüllülerden olur garanti.
Reyting adına Semih garanti finalde olacak, Atakan'ın bu rahatsızlığı engeli olacak bence. Oradan da Serkay çıkıp finale gidecek bence.Ben nedense böyle final bekliyorum hem heyecan hem şov hem reyting istiyorsa Acun bu final olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?