Survivor 2016 - 99. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
BÜYÜK FİNALE SON 12 GÜN!

TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' bu akşam yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de!

İyi seyirler...

Futbol fanatiği değilim izlemem de milli maç işte kaç yılda bir geliyor?:X sen izlermiydin😱
FB maçlarını izlerim, boşsam GS/BJK maçlarını da izlerim. :D Milli maçları niyeyse pek sevmem ama izlerim yine de. :D

Bu arada konuyla alakasız ama şu remix çok hoş olmuş. :Z

FB maçlarını izlerim, boşsam GS/BJK maçlarını da izlerim. :D Milli maçları niyeyse pek sevmem ama izlerim yine de. :D

Bu arada konuyla alakasız ama şu remix çok hoş olmuş. :Z
Laa en guzel maçlar mıllı maçlardir. Gs/fb/bjk tutmak Atakan/semih/serkay tutmak gibi bişey:F
Iyyy yaptiğim benzetmeyle survivor birincisini buldum sanki:F

Hande yener 26 haziran kısmetse olurdaymiş:Z izleyecemmmmm😎

Aman sanki sen çok buralardasın. :T:

İşin kötü kısmı Survivor tayfamız dağıldı. Kimse görünmüyor bizden ortalıkta. :(
Ben hayalet gibi arada bakiyorum yorumlara :) kac gundur survivoru izleyemiyorum. Dun yarismayi sesi kesilmis bir sekilde bakabildim. Semihin performansi yerlerde. Ibrahimden bile puan alamiyor.

Atakana yazik. Semih atakan ve nagihan sayesinde cok karnini doyurdu ve karsiliginda atakanla nagihan semih yuzunden ac kaliyor.

Serkay Atakan'ı yendi ve 1-1 oldu durum.

Atakan İbrahim'i yendi ve 2-1 öne geçtik.

Serkay Semih'i yendi ve 2-2 oldu.

Son düzenleme:
Damla süs olarak orda galiba. Insan bi arkadaslarini motive icin bagirir. Bukadarmi donuk olur insan