Diskalifiye olacak benceAynen pat diye ses gelmiş öyle dedi. 3 gün gelmez artık
Bakalım geri döndüğünde potaya yazılacak mınyoksa Atakan gibi dokunulmaz gibi bişey olacak mı?
Zaten sona geldik, Acun bir şey yapmaz.Belli değil daha
O kadar kötü mü? 😱Diskalifiye olacak bence
Bak çok fena düşmüşZaten sona geldik, Acun bir şey yapmaz.
O kadar kötü mü? 😱
Bilmiyorum ama gidişat o yönde gibi.Yazık olur elenirseZaten sona geldik, Acun bir şey yapmaz.
O kadar kötü mü? 😱
Bilmem bireysele dönerler heralde artık?Ödül oyunu nasıl olcak?
Umarım kötü bişey değildir bir haftalık hatta 2 günlüktür inş.Diskalifiye olacak bence
Acun bu yapar mı yaparZaten sona geldik, Acun bir şey yapmaz.
O kadar kötü mü? 😱
Öyle olur büyük ihtimal cidden kıza yazık oldu sona geldik tam zamanı olmuş sakatlık.sssBilmem bireysele dönerler heralde artık?
Umarım kötü bişey değildir bir haftalık hatta 2 günlüktür inş.
Acun bu yapar mı yapar
Sen kimsin mesleği ile dalga geçiyorsun adam çalışarak hakkıyla helal para kazanıyor büyük hadsizlik yaptığı.Sürekli ben halk çocuğuyum edalarında dolaşan Avatar Atakan ve İbo dün çirkin bir sohbetin içindeydiler.Semihin babasının çaycılık mesleği üzerinden dalga geçerek güldüler.İnsanların mesleğiyle dalga geçmek yyakışmadığını Avatara.Çok çirkin bir sohbetti
Ekli dosyayı görüntüle 50834
Ekli dosyayı görüntüle 50835
@Forumdash @Bully @Doğu @beyazsoy @vadikızı @eskici @Yiğitt @dosimosi @EFE UYSAL
Ben orada ona ima yaptıklarını düşünmüyorum. Öylesine demişlerdir laf olsun diye. Öyle niyetleri varsa çok büyük ayıp etmişlerdir.Sürekli ben halk çocuğuyum edalarında dolaşan Avatar Atakan ve İbo dün çirkin bir sohbetin içindeydiler.Semihin babasının çaycılık mesleği üzerinden dalga geçerek güldüler.İnsanların mesleğiyle dalga geçmek yyakışmadığını Avatara.Çok çirkin bir sohbetti
@Forumdash @Bully @Doğu @beyazsoy @vadikızı @eskici @Yiğitt @dosimosi @EFE UYSAL
Burayı izlemedim ama çok saçma bir sohbet olmuş..bir kişinin mesleğiyle alay etmek kimsenin haddi değildir..ibo ile Atakan ikiside çok çok yanlış yapmışlarSürekli ben halk çocuğuyum edalarında dolaşan Avatar Atakan ve İbo dün çirkin bir sohbetin içindeydiler.Semihin babasının çaycılık mesleği üzerinden dalga geçerek güldüler.İnsanların mesleğiyle dalga geçmek yyakışmadığını Avatara.Çok çirkin bir sohbetti
Adada Semih çay mı demliyor?Ben orada ona ima yaptıklarını düşünmüyorum. Öylesine demişlerdir laf olsun diye. Öyle niyetleri varsa çok büyük ayıp etmişlerdir.
O kısmı izlemedim, üsluplarını bilmiyorum ama yanımızdan git gibisinden laf söylemiş olabilirler. Yoksa çay demlemekle eziklik ne alaka, onların da annesi babası demlemiyor mu?Adada Semih çay mı demliyor?
Çay demlemek eziklik mi ?
"Ancak" demiş!O kısmı izlemedim, üsluplarını bilmiyorum ama yanımızdan git gibisinden laf söylemiş olabilirler. Yoksa çay demlemekle eziklik ne alaka, onların da annesi babası demlemiyor mu?
Hem İbo'nun da ailesini gördük, annesi de babası da öyle insanlar değiller. Normal bizim gibi insanlar, öyle niyetle yapıldığını hiç ama hiç düşünmüyorum.
Panaromada Hakan Atakan için öyle şeyler yapmayın mazlumu oynamayın dedi.Ardından Efecan Semihin kendisine çitlembik dediğini yani ırkcılık muhabbeti döndü.Semihe direk ırkçılık yakıştırması yaptılar"Ancak" demiş!
Semih cay demlemeli ki adada "ancak" dıyebılsın
Turk sınemasının efsane dostluğu neden ırkçılıkmış?Panaromada Hakan Atakan için öyle şeyler yapmayın mazlumu oynamayın dedi.Ardından Efecan Semihin kendisine çitlembik dediğini yani ırkcılık muhabbeti döndü.Semihe direk ırkçılık yakıştırması yaptılar
Sürekli ben halk çocuğuyum edalarında dolaşan Avatar Atakan ve İbo dün çirkin bir sohbetin içindeydiler.Semihin babasının çaycılık mesleği üzerinden dalga geçerek güldüler.İnsanların mesleğiyle dalga geçmek yyakışmadığını Avatara.Çok çirkin bir sohbetti
Heyecanlı bir Semihci vardı filmi izlemediği için Efecan bana ırkçılık muhabbeti yapmışlar diye saçmaladıTurk sınemasının efsane dostluğu neden ırkçılıkmış?
Heyecanlı bir Semihci vardı filmi izlemediği için Efecan bana ırkçılık muhabbeti yapmışlar diye saçmaladı
Ordaki seyirciler neredeyse kızı döveceklerdi falan psikolojik baskı yaptılar