Survivor 2016 - 95. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' bu akşam yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Gönüllüler ve Ünlüler takımları dokunulmazlık mücadelesini kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de!

İyi seyirler...

Bugün gönüllüler kazanacak gibi hissediyorum nedense. :(

Merakla bekliyoruz bölümü. :X

1 oyun alırız herhalde ya, o zaman İbrahim gider. :A

Yunus her ne kadar performansı kötü olsa da eğlenceli bir karakter, 1 hafta daha kalsın bence. :A
Gönüllüler 2'ye düştüğünde bireysellik başlayacak ama? :D
Şimdiden olacağını sanmıyorum, o nedenle Yunus gider bu hafta.

Hakan o kadar çok kaldı mı la? :D

Doğrudur o zaman bilemiyorum. Ama ben İbrahim potaya çıksa bile Yunus'un gideceğini düşünüyorum.
Ne sandın. :A Kıbrıs'ın ucundan dönmüştü adamım. ss

Ay bu da taktı Yunus'a. :F Yunus İbrahim'i yer her türlü, İbrahim sonuncudur büyük sms'te kim oy atar la ona :D

Ne sandın. :A Kıbrıs'ın ucundan dönmüştü adamım. ss

Ay bu da taktı Yunus'a. :F Yunus İbrahim'i yer her türlü, İbrahim sonuncudur büyük sms'te kim oy atar la ona :D
Sonuç olarak bu haftaki iki dokunulmazlığı da biz kazanacağız ve Yunus gidecek. :Z Takmadım, içime öyle doğdu. :A

Sonuç olarak bu haftaki iki dokunulmazlığı da biz kazanacağız ve Yunus gidecek. :Z Takmadım, içime öyle doğdu. :A
Öyle olursa gider tabii. :D Ben önce İbrahim'in gitmesini isterim ama Yunus da giderse işimize gelir, finalleri bu kadar kötü oynayan başka bir yarışmacı yoktur herhalde. ss

Hic heveslenme yunus yine elenmez :)
Bu hafta dokunulmazlik biri unlulerin biri gönullulerin. Bu aksam umarim ilk sira unlulerdedir.
Yunusdan yine dokunulmazlik kolyesi bekliyorum @Bully

Hic heveslenme yunus yine elenmez :)
Bu hafta dokunulmazlik biri unlulerin biri gönullulerin. Bu aksam umarim ilk sira unlulerdedir.
Yunusdan yine dokunulmazlik kolyesi bekliyorum @Bully
Yunus kolyeyi alsa bile bir oyun aldığımız takdirde İbrahim gider her türlü. Serkay'ı riske atmazlar bu saatten sonra. :D

Yunus kolyeyi alsa bile bir oyun aldığımız takdirde İbrahim gider her türlü. Serkay'ı riske atmazlar bu saatten sonra. :D
Damla sinsilik yapip serkayi yazabilir. Semih aday olursa karsisina serkay konulabilir ve erken olur belki ama semih elenir.

Damla sinsilik yapip serkayi yazabilir. Semih aday olursa karsisina serkay konulabilir ve erken olur belki ama semih elenir.
Çok uçuk bir düşünce bence şimdilik. :D Zaten Yunus kolyeyi alsa bile Semih tek başına aday olmaz, Atakan ve Yunus Semih'i, Semih ve Nagihan da Atakan'ı yazar, ikisi de aday çıkar.

Damla Serkay'ı niye riske atsın ki adam oyun kazanıyor. İbrahim'le tek kalırlarsa oyunlarda rezil olurlar bunu o da hesap eder. :D

Çok uçuk bir düşünce bence şimdilik. :D Zaten Yunus kolyeyi alsa bile Semih tek başına aday olmaz, Atakan ve Yunus Semih'i, Semih ve Nagihan da Atakan'ı yazar, ikisi de aday çıkar.

Damla Serkay'ı niye riske atsın ki adam oyun kazanıyor. İbrahim'le tek kalırlarsa oyunlarda rezil olurlar bunu o da hesap eder. :D
Bazı site ve hesaplar şimdiden Yunus elendi demeye başlamış :A :F @Yiğitt