Survivor 2016 - 93.Bölüm Yorumları

Aile değil arkadaşlarlarla görüştüler hep. Ailelerden sadece yemek ve hediye gönderimi olmuştu. Ne seslerini duydular ne de mesajla anlık mesajlaştılar.

Boşuna demiyorum ben buna forumun Semihi diye:F @Maskeli Fedai

Sen de @beyazsoy'un algısına mı geliyorsun ne:F Dedi ya ben az daha sabrederim yarişmanın bitmesine az kaldı diye. Bunu 3ü de dedi. Atakan da dedi Nangi de Semih de.

Üzgün değilim diyor işte kaç aydır gormuyorsun neyine idare edeceksin . Senin gibi anlam çıkması olsa üzüldüm ama az kaldı yarışmaya nasıl olsa kibrista göreceğiz der

Ben ennaz 3 aile odulu hatırlıyorum belki daha fazladir. Daha fazla arkadaş odulu aldılar sen ondan aklında öyle kalmış hepsinin sevgilisi var bu yaşta sevgili daha değerli . Serkaylara ilk aile ödüllerinde hungur mugur ağlamıştı semih yine aile mi umrumda değil serkay mi umrumda değil havaaindaydi)))

Erkeklerin aglamasi daha zor tabi serkayin her daim aglamasi ona çok oy getiriyor
Ailelerden gelen Video ödülü aldılar işte gönulluler. Birebir anlık/canlı hiç konuşmadılar.
Serkayın oy stratejisi beni ilgilendirmez konu da o değildi:X Konu gönullulerin ailerleriyle ilkkez anlık/canlı konuşmalarında ağlamamalarıydı:X Hepsi de moreli bozulmasınmiş diye ağlamamiş miş:F

Bu arada istatistik kasan Serkayı görüyon mu :A adam her oyun Yunusu seçiyor :D

Semih oynamıyor oynamıyor parkuru tam çözemediği için kaybediyor.Acun yine bir şekilde kuralları Serkay lehine getirmiş
Parkurda sıkıntı yok da atişta evet. Hep oynasa atişi çözerdi. Serkay'la ibo bi ara anlaşamadı Serkay kekeleyerek yunus dedi iboya bakarak:X

Üzgün değilim diyor işte kaç aydır gormuyorsun neyine idare edeceksin . Senin gibi anlam çıkması olsa üzüldüm ama az kaldı yarışmaya nasıl olsa kibrista göreceğiz der
Aynen öyle dedi işte 20 gün daha sabrederim dedi az kaldı dayanirim dedi

Niye anlamak istemiyorsun ekran görüntüsü mü alalım

Ailelerden gelen Video ödülü aldılar işte gönulluler. Birebir anlık/canlı hiç konuşmadılar.
Serkayın oy stratejisi beni ilgilendirmez konu da o değildi:X Konu gönullulerin ailerleriyle ilkkez anlık/canlı konuşmalarında ağlamamalarıydı:X Hepsi de moreli bozulmasınmiş diye ağlamamiş miş:F

Parkurda sıkıntı yok da atişta evet. Hep oynasa atişi çözerdi. Serkay'la ibo bi ara anlaşamadı Serkay kekeleyerek yunus dedi iboya bakarak:X
Semih su atışlar olmasa 1.olurdu istatistiklerde adam hızını kullansa bile atamıyor :D

Üzüldüm ama sabrederim ayrı Atakan öyle dedi semih uzulmedim dedi
Semihin sonra dedigi cümleyi niye demiyorsun o zaman?

Aynen öyle dedi işte 20 gün daha sabrederim dedi az kaldı dayanirim dedi

Niye anlamak istemiyorsun ekran görüntüsü mü alalım
20 gün daha gormeyeceksin buna az da olsa uzulmen lazım yunusu gordun moralin az bozulur bunlar aman yirmi gün gormesek ne olacak modundalar

Semih su atışlar olmasa 1.olurdu istatistiklerde adam hızını kullansa bile atamıyor :D

Semihin sonra dedigi cümleyi niye demiyorsun o zaman?
Semihin dedgi kısaca 20gun kaldı ondan uzulmedim . Atakan üzüldüm ama tesellim var 20gun sonra goreceğim

Bir insan 4ay annesini gormemiş üzülmez mi yahuu hadi 20gun daha gormeyeceksin buna da üzülmemiş işte

20 gün daha gormeyeceksin buna az da olsa uzulmen lazım yunusu gordun moralin az bozulur bunlar aman yirmi gün gormesek ne olacak modundalar
Yunusun arkasından güzel şeyler söyledi Semih ama Yunus arkadan sallıyor sallaybildiği kadar adamlık burda belli olur :A

Semihin dedgi kısaca 20gun kaldı ondan uzulmedim . Atakan üzüldüm ama tesellim var 20gun sonra goreceğim

Bir insan 4ay annesini gormemiş üzülmez mi yahuu hadi 20gun daha gormeyeceksin buna da üzülmemiş işte
Adam Dayanırım Diyor :)))))

Yunusun arkasından güzel şeyler söyledi Semih ama Yunus arkadan sallıyor sallaybildiği kadar adamlık burda belli olur :A

Adam Dayanırım Diyor :)))))
Ben de baştan beri onu diyorum adam 10 yıl olsa dayanır diye )))

İki gündür yunusun arkasından edemediğini bırakmadı nagihan ile gomup gomup çıkardılar ustune atkana bile giydirdiler . Şimdi sadece bana hakaret etmiyor diyor . Adam hakaret edilmeyince rahatsız oldu tabi )))

Ben de baştan beri onu diyorum adam 10 yıl olsa dayanır diye )))

İki gündür yunusun arkasından edemediğini bırakmadı nagihan ile gomup gomup çıkardılar ustune atkana bile giydirdiler . Şimdi sadece bana hakaret etmiyor diyor . Adam hakaret edilmeyince rahatsız oldu tabi )))
Yunus ve Atakan hiç Semihe kötü birşey demediler zaten :))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,211
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs