Nerde bu millet
Oyun başladı Atakan Serkay'ı, İbrahim de Yunus'u yendi durum 1-1 şu an.![]()
Survivor kitlesi forumda değil şu anbende konuyu arıyordum ablacım bende senin gibi nerde bu millet diyordum![]()
Survivor kitlesi forumda değil şu an
Damla kazandı ve gönüllüler 2-1 öne geçti.
Neyse biz varız abla ikimiz de yeteriz evelallahevet damla kazanda laptoptan açtım yorumda yazayım diye ama kimse yok![]()
Semih kazanmış olsa anında damlardı şimdi hayatta gelmez o melunyeteriz valla ablam gömdü valla nerdesin @Maskeli Fedai
Semih kazanmış olsa anında damlardı şimdi hayatta gelmez o melun
Şu Yunus Serkay'ı yense bari. ss
Beceriksiz Yunus defol git. ss
Abla oyun sonlarını bu kadar kötü oynayan başka bir yarışmacı yoktur herhalde çıldırtıyor resmen beni. ssyunus yenemedi valla![]()
Abla oyun sonlarını bu kadar kötü oynayan başka bir yarışmacı yoktur herhalde çıldırtıyor resmen beni. ss
Atakan İbrahim'i gömdü abla takımın 2 sayısı da Atakan'dan geldi şu ana kadar.aynen öyle demek ki elinden gelen bu![]()
Atakan İbrahim'i gömdü abla takımın 2 sayısı da Atakan'dan geldi şu ana kadar.![]()
Abla böyle bir şey yok ya salise farkıyla kaybetti bu sefer de, resmen uğursuz bu adam. ssevet cnm aynen öyle ibrahimde iyi atakan maşallah şampiyon hızlı atıyo
@Bully seninki çıkıyor kaan yunus![]()
Abla böyle bir şey yok ya salise farkıyla kaybetti bu sefer de, resmen uğursuz bu adam. ss
Serkay'ın atışlar da pek iyi sayılmaz ama puanı alması lazımdı yani. Beceriksiz Yunus. ssöyle valla ya atışlarıda iyiydi ama
Serkay'ın atışlar da pek iyi sayılmaz ama puanı alması lazımdı yani. Beceriksiz Yunus. ss
Nagihan Damla'yı yendi 3.sayımızı aldık.![]()
Neyse Semih bu sefer aldı bari, yendi Serkay'ı @Maskeli Fedai gelebilirsin.evet öyle serkayda atamıyor beceriksiz yunus doğru diyosun![]()
Neyse Semih bu sefer aldı bari, yendi Serkay'ı @Maskeli Fedai gelebilirsin.![]()