Survivor 2016 - 92.Bölüm Yorumları

Ovvv yunus nagihani gomerken yanına semihi gömdü)))

Yunus : ya semih konuya girmeyecegim diyorsun sürekli konum icindesin serkayi muhattap kalmayacağım diyorsun sürekli muhatap alıyorsun))))

Nagihan yunusa milletin arkasında oyun çeviriyordu dedi ben koptum)))

yunus omurgasız , Atakan ondan omurgasız. Bunu diyen nagihan ))))

Bunlara ne olmus Boyle. Yunus kazandi tek atakanla el cakti. Nagihanda kazaninca yunusun yuzune bakmadi.
Unluler 3-1 önde

Yunus sabırla susuyor ama cevap vermediği için ona söyleyecek sözü yokta ondan konuşmuyor diyor ona Semih.demekki sürekli car car konuşan haklı oluyor
Yunus gayet iyi cevap veriyor iki kelime nagihani bitiriyor sonra nagihan haklı çıkmak için yalan dolan bir seyler katıyor buna sadece çok zeki semih arkadaşı nagihana inanıyor )))

Yunus gayet iyi cevap veriyor iki kelime nagihani bitiriyor sonra nagihan haklı çıkmak için yalan dolan bir seyler katıyor buna sadece çok zeki semih arkadaşı nagihana inanıyor )))
Öyle ya yunus bir cevap söyledi Nagihan anında çıldırdı yunusa diyor durmadan konuşuyorsun ama kendisini fark etmiyor anlaşılan :)

Semih İbrahim'i gömdü :A :Z :oley:

Ovvv yunus nagihani gomerken yanına semihi gömdü)))

Yunus : ya semih konuya girmeyecegim diyorsun sürekli konum icindesin serkayi muhattap kalmayacağım diyorsun sürekli muhatap alıyorsun))))
semih: bir şey söyleyebilir miyim
yunus: söyleme bölme
semih:iki dakika konuşucaktın güya
yunus: dakika mı sayıyorsun
semih: sen demin diyordun ya 25 dakika konuşmuşum sen dakika mı tutuyorsun

Kim kimi gömmüş :A

yahu bu nagihan beni deli ediyor kendisi sayı aldığı zaman susmuyor
yunus sayı almış konuşuyor diye ona kızıyor allah allah ya

Nagihan istediği uyarıyı yapabiliyor yunusa yunus agzini hafif acsin aman allahım nagihami tahrik ediyor oluyor )))

Semih İbrahim'i gömdü :A :Z :oley:

semih: bir şey söyleyebilir miyim
yunus: söyleme bölme
semih:iki dakika konuşucaktın güya
yunus: dakika mı sayıyorsun
semih: sen demin diyordun ya 25 dakika konuşmuşum sen dakika mı tutuyorsun

Kim kimi gömmüş :A
Yunus gömdü orda iki dakika konuşacağım derken kesretten kinaye yapıyor. Semih iki dakika konuşunca dakikami mi sanıyorsun dedi yani bırak kinusmami bitireyim kısa sürecek diyor. aynı 25dakika konuştun derken çok konustun demeye çalışıyorum

Gördüğünü üzere burada da yunus gommus ki asıl gömdüğü konu sürekli araya girmeyecegim seni muhattap kalmayacağım deyip saatlerce konuşması (semihin yüksek egosu olduğundan kimseyle muhatap olmaz )))))