Elemelerle göreceğiz artık netliğini.Kıbrısa bende kesin diyorum sonrasını bilemem de fanlar oy yağdırdılar 100 oy atan bile vardı bu sonuç doğru gelmedi.
Ben finale Damla ve Atakan'ın gideceğini düşünüyorum nedense, sence?
Elemelerle göreceğiz artık netliğini.Kıbrısa bende kesin diyorum sonrasını bilemem de fanlar oy yağdırdılar 100 oy atan bile vardı bu sonuç doğru gelmedi.
Final 4 kişi şöyle olur:Elemelerle göreceğiz artık netliğini.
Ben finale Damla ve Atakan'ın gideceğini düşünüyorum nedense, sence?
Bakalım artık son 20-25 gün falan kaldı.Final 4 kişi şöyle olur:
ÜNLÜLER:
Semih
Atakan
GÖNÜLLÜLER:
Serkay
Damla
Her türlü Semihin olması gerekir ama onlar olabilir gibi belli de olmaz zamanında çok büyük şoklarda yaşattı Acun.
Gönlümden geçen.
Final:
SEMİH
ATAKAN
Hasan vardı geçen sene mesela her zaman smste 1. oluyordu finale kalamadı Turabi kaldı finale sms çok yoktu.Örnek olarakBakalım artık son 20-25 gün falan kaldı.
Ne şoklar yaşatacak Acun efendi bize.![]()
Acun medyada yayinlanmadikca dogru degil.SMS SIRALAMASI NOTER'DEN 1-2 GİBİ VERİLDİ, SOSYAL MEDYAYA DA DÜŞTÜ! İŞTE SMS SIRALAMASI:
BUNA GÖRE KIBRIS'I GARANTİLEYEN 2. İSİM ''ATAKAN'' OLUYOR!
@EFE UYSAL @Billy Kane @dosimosi @eskici @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Bully @Doğu @Master.1000 @Forumdash @beyazsoy @MasacRE- @turkuazz @vadikızı
Doğru olduğundan eminim. Ben Serkay 1. olur diye beklerdim.
Acun'um yapmaz.Avun siralamayi paylasmadikca bu yayinlanan siralamalara inanamayin derim dogru olsa bile acun siralamayi paylasmayip her hafta kendi istedigi gibi siralamayi degistirip istedigi kisiyi eleyecektir@Yiğitt @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
İnanma şu bilgi sayfasına sallama sıralamaSMS SIRALAMASI NOTER'DEN 1-2 GİBİ VERİLDİ, SOSYAL MEDYAYA DA DÜŞTÜ! İŞTE SMS SIRALAMASI:
BUNA GÖRE KIBRIS'I GARANTİLEYEN 2. İSİM ''ATAKAN'' OLUYOR!
@EFE UYSAL @Billy Kane @dosimosi @eskici @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Bully @Doğu @Master.1000 @Forumdash @beyazsoy @MasacRE- @turkuazz @vadikızı
Doğru olduğundan eminim. Ben Serkay 1. olur diye beklerdim.
Semih birinci olsaydı inanırdın tabii.İnanma şu bilgi sayfasına sallama sıralama
Yine favorin değişmiş gıcıkSemih birinci olsaydı inanırdın tabii.![]()
Favorim Serkay ile Damla.Yine favorin değişmiş gıcık![]()