Survivor 2016 - 87. Bölüm Fragmanı

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' bu akşam izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek!

Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Aynı zamanda Semih ile Gönüllüler'in tartışması da bölüme damga vuracak gibi görünüyor.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de! İşte 87. bölüm fragmanı:

Ben bugun biran pazar sandim bakayim dedim dokunulmazlik oyunu nasil birsey diye.
2 gundur tvde gözume carpinca baktim yarismaya.
Serkay Semihin bu oylamada birinci gelmesi icin gerekli katkiyi sagladi iyice :)
Iki gun ust uste cok kötu ezilmisler gönulluler.

Ben bugun biran pazar sandim bakayim dedim dokunulmazlik oyunu nasil birsey diye.
2 gundur tvde gözume carpinca baktim yarismaya.
Serkay Semihin bu oylamada birinci gelmesi icin gerekli katkiyi sagladi iyice :)
Iki gun ust uste cok kötu ezilmisler gönulluler.
Ahaha bende pazar sandım, 2-3 gündür izliyoruz ya konuya önce ''dokunulmazlığı kim kazanacak'' şeklinde yazdım. Sonra fragmanı izleyince jeton düştü. :F

Gönüllüler neden bu kadar Semih'in üzerine geliyor, gereksiz bence. Bu kadarı saçmaladılar gibi geliyor, Serkay falan abarttı.

Ahaha bende pazar sandım, 2-3 gündür izliyoruz ya konuya önce ''dokunulmazlığı kim kazanacak'' şeklinde yazdım. Sonra fragmanı izleyince jeton düştü. :F

Gönüllüler neden bu kadar Semih'in üzerine geliyor, gereksiz bence. Bu kadarı saçmaladılar gibi geliyor, Serkay falan abarttı.
Artik biraktim yarismayi. Tiryakiligi biraktim en azindan. Hergun yarisma varken tv bilgisayar ayni anda acip bide yorum yapardim :D . Simdi vakit bulunca tvde bakiyorum durum ne diye.
Serkay anca semihi parlatsin. Semih icten ice seviniyordur onunla ugrastiklari icin

Artik biraktim yarismayi. Tiryakiligi biraktim en azindan. Hergun yarisma varken tv bilgisayar ayni anda acip bide yorum yapardim :D . Simdi vakit bulunca tvde bakiyorum durum ne diye.
Serkay anca semihi parlatsin. Semih icten ice seviniyordur onunla ugrastiklari icin
Son 1 ay zaten gel son kez yorumlaşalım, bir daha bu ortamı bulamayız. :D Sonuçta dizilerde falan böyle sohbet ortamı olmuyor, bu eğlenceli falan. :D

SMS SIRALAMASI NOTER'DEN 1-2 GİBİ VERİLDİ, SOSYAL MEDYAYA DA DÜŞTÜ! İŞTE SMS SIRALAMASI:

BUNA GÖRE KIBRIS'I GARANTİLEYEN 2. İSİM ''ATAKAN'' OLUYOR!

@EFE UYSAL @Billy Kane @dosimosi @eskici @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Bully @Doğu @Master.1000 @Forumdash @beyazsoy @MasacRE- @turkuazz @vadikızı

Doğru olduğundan eminim. Ben Serkay 1. olur diye beklerdim.
İnanamıyorum bu sonuca heryerde farklı şeyler dönüyor konseylerde belli olur zaten.

İnanamıyorum bu sonuca heryerde farklı şeyler dönüyor konseylerde belli olur zaten.
Sıralamanın %99 doğru olduğunu düşünüyorum, her yer açıklamış. Zaten tahmin edilebilecek bir sonuçtu, bunlar açıklamasa da ben de tahmin edebilirdim. Ya Serkay ya da Atakan birinci olur diyordum.

Hep Acunun işleri Semiihi şampiyon yapmayacak..
Semih'i Kıbrıs'a her türlü taşıyacağını düşünüyorum ben, belli bir kitlesi var sonuçta. Ama belli de olmaz bu işler, Atakan ve Semih karşı karşıya gelirse iş yaş olur.

Hatırlarsan 2014'de Serenay da birinci olmuştu ama bir anda elenmişti. Yılın şoklarındandı, belli de olmaz bu Acun'un işleri.

Semih'i Kıbrıs'a her türlü taşıyacağını düşünüyorum ben, belli bir kitlesi var sonuçta. Ama belli de olmaz bu işler, Atakan ve Semih karşı karşıya gelirse iş yaş olur.

Hatırlarsan 2014'de Serenay da birinci olmuştu ama bir anda elenmişti. Yılın şoklarındandı, belli de olmaz bu Acun'un işleri.
Kıbrısa bende kesin diyorum sonrasını bilemem de fanlar oy yağdırdılar 100 oy atan bile vardı bu sonuç doğru gelmedi.