Survivor 2016 - 86. Bölüm Yorumları

Yazdığımı okumayarak asıl şakayı sen yapıyorsun)). Semih ünlülerde bir dokunulmazlık iki(3 de olabikir) ödül oyununda kaçtı.

Gönüllüler hala konuşuyor ya
Konseyde Acun bunlara sağlam bir ayar verecek gibi hissediyorum hadi bakalım

Semih de Yunus kadar yarışabilirdi. Yunus'a 2 sayı vermişler hala konuşuyorlar. O 2 sayıyı Gönüllüler almış olsa ödüle onlar gidecekti, daha hala neyin hesabını yapıyorsunuz?

Semih de Yunus kadar yarışabilirdi. Yunus'a 2 sayı vermişler hala konuşuyorlar. O 2 sayıyı Gönüllüler almış olsa ödüle onlar gidecekti, daha hala neyin hesabını yapıyorsunuz?
İbo zaten yakında gide hala konuşuyor Serkayda vır vır vır utanma duygusu olmaz mı insanda. Yunusa neden sayı verdiklerini konuşçaklarına tek dertlerini konuşuyorlar.

Moneyden değerli değildir yemini
Degerlidir bence

Taksam sabaha kadar yazarim
ne yiyecek calmasi ne diyorsun sen ya nerelere cektin olayi abartma bu kadar ben sundan eminim sonuc degismezdi sen degisecegine inaniyorsan acuna yap itirazini bu kadar basit isterim ki bu itirazini kazanirsin ve acunu g*t edersin ama olmuyor iste adam hep hakli acun ne derse o takma bu kadar diyorum sana

Neyine itiraz edeyim oadamlar hapur Şupur yedi acun kusturacaksa onlara itiraz edeyim)))

Ulan bu Didi reklamı yüzünden kafayı yicem. Bir de Ramazan boyunca her an karşılacağız çekilir gibi değil.

Çok paraları var heralde her kanal değiştirdimdiğimde görüyorum
Çaykur Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından, benim anlamadığım bu soğuk çayı içen insanın bu kadar çok bulunması. İçen olmasa bu kadar parayı reklama dökmezler.

Çaykur Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından, benim anlamadığım bu soğuk çayı içen insanın bu kadar çok bulunması. İçen olmasa bu kadar parayı reklama dökmezler.
Ben hiç sevmiyorum açıkçası söyliyim ireniyorum resmen sevenleride kınıyorum.sss

abimler gelince bakamadım ya abim kanal değiştirirken semih konuşuyordu
ne oldu özetlermisin bana