Yazdığımı okumayarak asıl şakayı sen yapıyorsun)). Semih ünlülerde bir dokunulmazlık iki(3 de olabikir) ödül oyununda kaçtı.Yaaa şakamısındediklerimi ayrınlarıyla yazmişsin sadeceben farklı bişey mi dedim? Gönullulerde dokunulmazlıkta oynamadı 2 kere filan bi kere de unlülerde yaptı. Eee farklı bişey mi dedim önceki posta? Sende de Semih gibi en son laf söyleme hastaliği var
İbo zaten yakında gide hala konuşuyor Serkayda vır vır vır utanma duygusu olmaz mı insanda. Yunusa neden sayı verdiklerini konuşçaklarına tek dertlerini konuşuyorlar.Semih de Yunus kadar yarışabilirdi. Yunus'a 2 sayı vermişler hala konuşuyorlar. O 2 sayıyı Gönüllüler almış olsa ödüle onlar gidecekti, daha hala neyin hesabını yapıyorsunuz?
Degerlidir benceMoneyden değerli değildir yemini
Taksam sabaha kadar yazarimTakmadiginda bu kadar mesaj attın taksan acaba kaç mesaj atacaksın))) büyük avantaj olup olmamasi önemli değil zaten saniyelik kazanılıyor oyunlar. Geçen sene hasan az mı öyle oyun verdi. Sonuçta bu işin kurali varsa önce acun yayacak atakan hem yiyecekleri çaldı hem emek çaldı ama etik konuları atakandan sorulduğu için biz konuşmayalım)))
Nasıl çirkinleşmiş böyle.Yunus adadaki en çok değişen insan adada kala kala çok yaşlanmışTam bir Survivor yakında cicidede olur@sürgünüm @Forumdash
1.HAFTA
17.HAFTA
O benide üzdü berbat olmuşNasıl çirkinleşmiş böyle.
Neyine itiraz edeyim oadamlar hapur Şupur yedi acun kusturacaksa onlara itiraz edeyim)))Degerlidir bence
Taksam sabaha kadar yazarimne yiyecek calmasi ne diyorsun sen ya nerelere cektin olayi abartma bu kadar ben sundan eminim sonuc degismezdi sen degisecegine inaniyorsan acuna yap itirazini bu kadar basit isterim ki bu itirazini kazanirsin ve acunu g*t edersin ama olmuyor iste adam hep hakli acun ne derse o takma bu kadar diyorum sana
Mesele yemek degil acunu haksiz cikarmakNeyine itiraz edeyim oadamlar hapur Şupur yedi acun kusturacaksa onlara itiraz edeyim)))
Çok paraları var heralde her kanal değiştirdimdiğimde görüyorumUlan bu Didi reklamı yüzünden kafayı yicem. Bir de Ramazan boyunca her an karşılacağız çekilir gibi değil.
Acun hep haksızlık yapıyor ispatlasak ne olur ama sen çok istiyorsan resimler orada instagrama yükleMesele yemek degil acunu haksiz cikarmak
Çaykur Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından, benim anlamadığım bu soğuk çayı içen insanın bu kadar çok bulunması. İçen olmasa bu kadar parayı reklama dökmezler.Çok paraları var heralde her kanal değiştirdimdiğimde görüyorum
Ben hiç sevmiyorum açıkçası söyliyim ireniyorum resmen sevenleride kınıyorum.sssÇaykur Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından, benim anlamadığım bu soğuk çayı içen insanın bu kadar çok bulunması. İçen olmasa bu kadar parayı reklama dökmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?