Survivor 2016 - 86. Bölüm Yorumları

Yaaa şakamısın:F dediklerimi ayrınlarıyla yazmişsin sadece:F ben farklı bişey mi dedim? Gönullulerde dokunulmazlıkta oynamadı 2 kere filan bi kere de unlülerde yaptı. Eee farklı bişey mi dedim önceki posta? Sende de Semih gibi en son laf söyleme hastaliği var:F
Yazdığımı okumayarak asıl şakayı sen yapıyorsun)). Semih ünlülerde bir dokunulmazlık iki(3 de olabikir) ödül oyununda kaçtı.

Gönüllüler hala konuşuyor ya :A Konseyde Acun bunlara sağlam bir ayar verecek gibi hissediyorum hadi bakalım :A

Semih de Yunus kadar yarışabilirdi. Yunus'a 2 sayı vermişler hala konuşuyorlar. O 2 sayıyı Gönüllüler almış olsa ödüle onlar gidecekti, daha hala neyin hesabını yapıyorsunuz?

Semih de Yunus kadar yarışabilirdi. Yunus'a 2 sayı vermişler hala konuşuyorlar. O 2 sayıyı Gönüllüler almış olsa ödüle onlar gidecekti, daha hala neyin hesabını yapıyorsunuz?
İbo zaten yakında gide hala konuşuyor Serkayda vır vır vır utanma duygusu olmaz mı insanda. Yunusa neden sayı verdiklerini konuşçaklarına tek dertlerini konuşuyorlar. :D

Moneyden değerli değildir yemini :A
Degerlidir bence :A
Takmadiginda bu kadar mesaj attın taksan acaba kaç mesaj atacaksın))) büyük avantaj olup olmamasi önemli değil zaten saniyelik kazanılıyor oyunlar. Geçen sene hasan az mı öyle oyun verdi. Sonuçta bu işin kurali varsa önce acun yayacak atakan hem yiyecekleri çaldı hem emek çaldı ama etik konuları atakandan sorulduğu için biz konuşmayalım)))
Taksam sabaha kadar yazarim :A ne yiyecek calmasi ne diyorsun sen ya nerelere cektin olayi abartma bu kadar ben sundan eminim sonuc degismezdi sen degisecegine inaniyorsan acuna yap itirazini bu kadar basit isterim ki bu itirazini kazanirsin ve acunu g*t edersin ama olmuyor iste adam hep hakli acun ne derse o takma bu kadar diyorum sana :D

Yunus adadaki en çok değişen insan adada kala kala çok yaşlanmış :F :F Tam bir Survivor yakında cicidede olur :F @sürgünüm @Forumdash

1.HAFTA
yunus_187873362456b896bcb139d.jpg

17.HAFTA
yunus_1997972457574bef1211ac3.jpg

Degerlidir bence :A

Taksam sabaha kadar yazarim :A ne yiyecek calmasi ne diyorsun sen ya nerelere cektin olayi abartma bu kadar ben sundan eminim sonuc degismezdi sen degisecegine inaniyorsan acuna yap itirazini bu kadar basit isterim ki bu itirazini kazanirsin ve acunu g*t edersin ama olmuyor iste adam hep hakli acun ne derse o takma bu kadar diyorum sana :D
Neyine itiraz edeyim oadamlar hapur Şupur yedi acun kusturacaksa onlara itiraz edeyim)))

Ulan bu Didi reklamı yüzünden kafayı yicem. Bir de Ramazan boyunca her an karşılacağız çekilir gibi değil.

abimler gelince bakamadım ya abim kanal değiştirirken semih konuşuyordu
ne oldu özetlermisin bana