Aynı şekilde desteklediğin kişinin ismini yaz 1890a gönder.Yan ekrandan nasil oy veriyoruz
Aynı şekilde desteklediğin kişinin ismini yaz 1890a gönder.Yan ekrandan nasil oy veriyoruz
Gene para gidecek yani boşverAynı şekilde desteklediğin kişinin ismini yaz 1890a gönder.
yürü gidiyoruz agaGene para gidecek yani boşver![]()
SEMİH!
Bana sormadın ama ATAKAN diyorum.
SEMİH!
Fanatiklere sormuyoruzBana sormadın ama ATAKAN diyorum.![]()
ikisi finalde başbaşa kalsınlar Atakan kazansın
seni burda aslanlara yem edemem aga oy falan yollamakta nedir sakın he salaklık yapma hikaye bunlarNereye![]()
Paralıymiş zaten gondermem biliyorum hikeye olduğunuseni burda aslanlara yem edemem aga oy falan yollamakta nedir sakın he salaklık yapma hikaye bunlar![]()
Nagihan
Verdiği örnekler Ütopya'ya gelen ziyaretçilerden bahsettiKim çocuğuna Semih'in ismini veriyormuş?![]()
Taam duydum onu da gerçekten veren var mıymış?Verdiği örnekler Ütopya'ya gelen ziyaretçilerden bahsetti![]()
30-40'ar kişi olarak gruplar şeklinde insanlar geliyordu insanlarda mikrofon yoktu seyirci duyamıyordu sesi birebir söylüyordu. Hastane yatan kişiler filan moral buldugunu filan sosyal medyada yazıp yolluyordu mesaj olarak. Yalan söylemez o konuda.Taam duydum onu da gerçekten veren var mıymış?![]()