Survivor 2016 - 84.Bölüm Yorumları

Üzülme Atakan seneye all-star tarzı yine survivor olcak orada olma garantisi almişti😉 Semih zaten anlaşmayla girdi kıbrısı göremez. Serkay efe de Atakan'a final için yem olsun yeter:X Maksat dostlar pazarda görsün der gibi program ilerlicek:A
Benim desteklediklerim genelde ikinci oluyor :) all starda olsada izlemem. Ben survivordaki yarismacilari program bittikten sonra pek umursamiyorum ne yaptiklari :) bir kac ay atakanin sayfalarina bakarim sonra diger senelerdeki favorilerim gibi unutulup gider. Atakan muhakkak bir dizide olur bence. Zaten deneyimi var :)

Su son bir aydir kaptirdim kendimi. Öncesinde ara sira denk geliyordum. Ramazan geliyor zaten. Zamanimi dogru seylere harciyayim. Yolculukta yapacam. Tv ye pek vakit bulmam zaten. Gecen seneki finalin sonuna bakmistim. Bakalim bu sene nasip olacakmi izlemek.

Atakan dövüşçü beynine o kadar darbe alıyor normal değil mi sence hafızasının Damla'dan daha kötü olması?

Acun'un zeka oyununu Damla direkt finale çıksın diye koyduğu açık.
Genelde tutunma oyunu oluyor bu kezde atakanin kolunda platin var damlayı finale çıkarmak için bu oyunu koydu diyeceklerdi.. Yahuu damla nagihandan sonra puzellardaki en kötü kızdı damla da zeka oyunlarında çok iyi değil memic olsa ve bu oyun seçilse hak verirdim..

Bu işin bahanesi yok atakan anca semihi puzzularda yener herhalde)))

Genelde tutunma oyunu oluyor bu kezde atakanin kolunda platin var damlayı finale çıkarmak için bu oyunu koydu diyeceklerdi.. Yahuu damla nagihandan sonra puzellardaki en kötü kızdı damla da zeka oyunlarında çok iyi değil memic olsa ve bu oyun seçilse hak verirdim..

Bu işin bahanesi yok atakan anca semihi puzzularda yener herhalde)))
Atakan platinli koluyla dünya şampiyonluğunu kazanmış, kendinden cüsse olarak daha iri olan İbrahim'i yenmiş birisi, tutunma oyunu olsa ne yapar eder alırdı bence oyunu. Oyunun 2.turunda tak tak hepsini dizdi Damla, kötü hali buysa iyisini düşünemiyorum. :))

Semih'e de giydirmeyi ihmal etmedin yine arada helal olsun. :F

Atakan platinli koluyla dünya şampiyonluğunu kazanmış, kendinden cüsse olarak daha iri olan İbrahim'i yenmiş birisi, tutunma oyunu olsa ne yapar eder alırdı bence oyunu. Oyunun 2.turunda tak tak hepsini dizdi Damla, kötü hali buysa iyisini düşünemiyorum. :))

Semih'e de giydirmeyi ihmal etmedin yine arada helal olsun. :F
Oyunlar önceden hazır oluyor iki saatte acun damlaya yeni oyun mu hazırladı. Kız nagiyi de devirdi Arakani da yere serdi.. @eskici fevorisini değiştirdi diye bin pişman sadece))) Kıbrısta da zeka oyunu olacak o zaman asıl eğlence olacak atakan Semih kanki olur orada)))

Oyunlar önceden hazır oluyor iki saatte acun damlaya yeni oyun mu hazırladı. Kız nagiyi de devirdi Arakani da yere serdi.. @eskici fevorisini değiştirdi diye bin pişman sadece))) Kıbrısta da zeka oyunu olacak o zaman asıl eğlence olacak atakan Semih kanki olur orada)))
Acun istediği kadar zeka oyunu koysun Atakan'ı son 2'ye taşıyacağız. :A Semih'ten pek umut yok gibi ama Yattara da gitti mecburen yarışacak tüm oyunlarda. :A

Atakan dövüşçü beynine o kadar darbe alıyor normal değil mi sence hafızasının Damla'dan daha kötü olması?

Acun'un zeka oyununu Damla direkt finale çıksın diye koyduğu açık.
Ama abisi damlanın gözü kapalılığa karanliğa fobisi var korkuyor:(
Geçen bi oyun yapmişti :F