Survivor 2016 - 80.Bölüm Yorumları

Hadi konuyu coşturayım:F

Damla sigara içerken yakalanmış:F @Yiğitt @dosimosi @Bully @Maskeli Fedai @efeuysal @eskici @sürgünüm @beyazsoy @Polat Şaşmaz @HachiKo
CjkYHEFWsAUJrXr.jpg
Yemek takviyesi aliyorlar zatende bu sigara olmayabilir. Yakistiramadim.
Parasini el alir,
Dumanini yel alir,
Derdi icine kalir

Yemek takviyesi aliyorlar zatende bu sigara olmayabilir. Yakistiramadim.
Parasini el alir,
Dumanini yel alir,
Derdi icine kalir
Acun böyle falsolar verdikçe tum sırlar kalkacak:X önceden yemek yok su fılan denırdı şimdi yok mzel istekler yok yarışma öncesi filan :F

Fragman verildimi?
Evet verildi bölümü izlemedim ama Atakan'ı görebilmek umuduyla fragmanı bekledim. :D Zaten iki gün üst üste bölüm olacağı zaman fragman veriliyor.

Atakan'ımız tekneyle adaya dönüyor ama dokunulmazlık oyununda oynamıyor sanırım göremedim. Youtube'a düştüğü zaman konusu açılır forumda.

Evet verildi bölümü izlemedim ama Atakan'ı görebilmek umuduyla fragmanı bekledim. :D Zaten iki gün üst üste bölüm olacağı zaman fragman veriliyor.

Atakan'ımız tekneyle adaya dönüyor ama dokunulmazlık oyununda oynamıyor sanırım göremedim. Youtube'a düştüğü zaman konusu açılır forumda.
Yarin zevkle izlenir ozaman :)

Atakan sayfasinda baktim simdi fragmana.oyun zora benziyor.

Yarin zevkle izlenir ozaman :)

Atakan sayfasinda baktim simdi fragmana.oyun zora benziyor.
Gönüllüler kaybedip İbrahim'i yollama peşinde olacaktır diye düşünüyorum, hatta bunun da sinyallerini verdiler, kazandıkları takdirde Yunus gidecek bu da onların işine gelmez. :D

Nagihan ve Damla'nın kaç tane Kıbrıs sembolü var? Bir de belli oldu mu kaç olan direk finale kalacak. @Bully @Forumdash
Bugün son final sembol oyunu oynandı. Nagihan 7.sembolünü de kazanmış bugün Damla'yı bilmiyorum.

Bu Kıbrıs sembollerini toplayan kişiler yine kapışacaklar, kim daha çok toplamışsa o avantajlı olacak tabii. Sembol alamayan kişi o oyunda oynama hakkı elde edemeyecek.

Geçen sene Turabi ve Serenay finale kalmış, sembolü Turabi almıştı bu sene kim kazanacak bakalım :D

Gönüllüler kaybedip İbrahim'i yollama peşinde olacaktır diye düşünüyorum, hatta bunun da sinyallerini verdiler, kazandıkları takdirde Yunus gidecek bu da onların işine gelmez. :D
Gönulluler kaybederse ilk evet ibrahim riskte. Ibrahim herzaman ipin ucundaydi ama suan en cok puan kaybeden damla. Ikiside aday olur egerki kolyeyi almazlarsa. Unlulerin adaylarida semih ve yunus olur. Yunusun bulundugu potada nagihan ibrahim ve efecan yoksa ozaman yunus elenir. Iki dokunulmazligi unluler kaybedip nagihan kolyeyi alirsa ozaman yunus gider.
Giden yunus olursa gönulluler sefalete devam eder. Yunus oldukca ya atakan ya yattara devre disi kaliyor ve gönullulerin sansi cogaliyor

Oyunda sanırım atiş olmayacak? Acun şey diyordu önce varan yarişi kazanacak diye. @Bully
Ben de atış hatırlayamadım önce varan kazanır herhalde evet. Atakan olsa oyun kesin bizdeydi de yarın başa baş gider gibi Serkay ve Efecan hızlılar bizde de Nagihan sayı vermez işte bakalım kim kazanacak :D

Bugün son final sembol oyunu oynandı. Nagihan 7.sembolünü de kazanmış bugün Damla'yı bilmiyorum.

Bu Kıbrıs sembollerini toplayan kişiler yine kapışacaklar, kim daha çok toplamışsa o avantajlı olacak tabii. Sembol alamayan kişi o oyunda oynama hakkı elde edemeyecek.

Geçen sene Turabi ve Serenay finale kalmış, sembolü Turabi almıştı bu sene kim kazanacak bakalım :D
Herkesin oynama hakki var diye biliyorum. Olmayanlarin birer cani var

Forum İstatistikleri

Konular
176,227
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi