Survivor 2016 - 78. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Tam açıcatım yetişemedim
neyse yabancıya gitmedi

Bu acun niye carsamba yapti bu programi ya sacmaliyor artik bir mactan mi korktu yani bugünde dirilis var yine birinci olamiyor niye bosuna carsambaya koydu anlamadim bos isler yapiyor artik ya
oyunun sonucuda belli zaten merakla beklemiyorum

Aynen
gönderme yaptım zaten
Anladım kime olduğunu.

Dün neler oldu, Memiç elenmiş az önce konseye baktım bi.
Kısa özet geçsene.

Bu acun niye carsamba yapti bu programi ya sacmaliyor artik bir mactan mi korktu yani bugünde dirilis yine birinci olamiyor niye bosuna carsambaya koydu anlamadim bos isler yapiyor artik ya
oyunun sonucuda belli zaten merakla beklemiyorum
Niye çarşamba ne işin var?

İzlemeyecek misin?

Atakan'a kimse sms atmadı ki, elenmez zaten dediler. Damla da aradan sıyrılmış, adım adım finale.
Bence damla sampiyon olur acun bu firsati kacirmaz su anda damla en cok sms alan kisi olarak gözüküyor serkay semihi gecti sms te sonra damla serkayi gecti yani mantik olarak semihi de gecti diyebiliriz simdi de damla atakani da gecti yani acun sampiyon yapabilir bence damlayi

Damla'nın performansını arttırması lazım, dünkü sembolü de o almış sanırsam?
Böyle giderse baya övgüler kazanmış olacak, yeni bir kadın şampiyonumuz neden gelmesin?

@GunesinOglu senin memicten de kurtulduk

Damla'nın performansını arttırması lazım, dünkü sembolü de o almış sanırsam?
Böyle giderse baya övgüler kazanmış olacak, yeni bir kadın şampiyonumuz neden gelmesin?
Aynen dünkü sembolü aldi ama bence performansi sampiyon olmak icin yeterli degil nagihan nerdeyse hep yeniyor damlayi arada bir damla yeniyor

Anladım kime olduğunu.

Dün neler oldu, Memiç elenmiş az önce konseye baktım bi.
Kısa özet geçsene.

Niye çarşamba ne işin var?

İzlemeyecek misin?
Konseyde bişey olmadi pek acun nba süprizi yaptı sonra eleneni açıkladı

Performansını arttırsa mükemmel bir sonuç olur aslında, inşallah kısa sürede arttırır.
Ben damlayi ilk baslarda severdim aslinda hala da severim de sampiyonluga yakistirmiyorum
performansini da acun oyunlari ona göre yaparsa düzeltir yoksa zor bence

Bu gün ben de merakla beklemiyorum
hem sonuç belli hem de yarın 3 tane sınavım var bütün gece ders çalışmam lazım