Haha. Avrupa yayinindan. Bizde lokum cay sucuk reklamlari hic bitmez. Isimiz gucumuz yemek bizimSen nerden izliyorsun lokasyon Güney Afrika filan mı?
Ben bizim Avrupa kanallarına bakıyorum arada da hiç geriden gelmiyor ?Haha. Avrupa yayinindan. Bizde lokum cay sucuk reklamlari hic bitmez. Isimiz gucumuz yemek bizim
Zayif gördugu ibrahime yenilmesi kötu oldu amaSemih taktiği çözdü çakal Serkayı gömecek belli oldu
Parlak değildi dediğin bi defa 4. bi defa 2.oldu hem Merve Aydın ilk yılında 8.falan oluyodu ama sonra değişti yani ilk zamanlar çok ta önemli değilSerkayi cok sisirdilerde semihten daha cok oy alindi diye. Serkayin oylari damla ve diger arkadaslarinin oylariydi. Serkay finale gider finali alir denildi. Damla serkayi geciyorsa bu dusunce curuyor. O manada dedim ama toplu smslerde damlanin smsleride pek parlak degildi.
Simdi ac izle. Reklam dönusu 3-3 olan mucadele ole baslar ve semih serkay mucadelesi geldigi an tekrar reklam olur. Tek cumartesi uc adam icin cok geri olmuyorBen bizim Avrupa kanallarına bakıyorum arada da hiç geriden gelmiyor ?
Beceriksiz burdaki taktiği de zor söktü ama olsun diyoruz işte yeter ki şu gönüllülerelaf vermesinZayif gördugu ibrahime yenilmesi kötu oldu ama
Efeciki yattarada yendi. Formunda degil tipki serkay gibiSemih, İbram'ı seçti denilerek eleştiriliyordu ama Efecik'i gömdü ne iş?
Semih diskalifiye inşallah.
Sanırsam bu oyun sonunda tartışma çıkıyor.
Merve aydinla bir tutmaParlak değildi dediğin bi defa 4. bi defa 2.oldu hem Merve Aydın ilk yılında 8.falan oluyodu ama sonra değişti yani ilk zamanlar çok ta önemli değil
O bile olmaz, bir iki laf söyler klasik Acun.O iş biraz zor be Muhtemelen acun ikinizde bu oyun cezalısınız oturun oturduğunuz yerde falan der. En fazla olacağı bu yani
Mesele Yattara'nın Efecik'i yenmesi değil ki. Yattara herkesi yenebilir. Olay şu: ilk oyunda Semih korktuğu için İbram'ı seçti dediler fakat yenildi. Bir sonraki oyunda Semih'ten oyunu garanti alırız gözüyle bakıyorlardı ama Efecik yenildi.Efeciki yattarada yendi. Formunda degil tipki serkay gibi
Semih gönullulerdeyken herzaman zayif gördugu halka yani yunusu secerdi. Ikinci asamada oyunu kaybeden kisiyi secerdi.Mesele Yattara'nın Efecik'i yenmesi değil ki. Yattara herkesi yenebilir. Olay şu: ilk oyunda Semih korktuğu için İbram'ı seçti dediler fakat yenildi. Bir sonraki oyunda Semih'ten oyunu garanti alırız gözüyle bakıyorlardı ama Efecik yenildi.
Hem Efecik dün formdaydı bir gün sonra mı formdan düştü? En son ödülü de onlar kazanmıştı zannımca.