Orayı görmedim ne ara söylediAcun Semihi dakika başı susturmaya çalıştı ama Semih bütün engellemelere rağmen teker teker giydirdi yine
Serkay Galatasaraylıymış @Doğu
Orayı görmedim ne ara söylediAcun Semihi dakika başı susturmaya çalıştı ama Semih bütün engellemelere rağmen teker teker giydirdi yine
Acun iyi yerden error verdirdi yalnızDamla ayakladı B planı Serkay'ı eleme nedenleri çoğalıyorZaten İstatistikmolarak bitik
Bence de memiç gitsin ibrikçi başı olmuşbaktım oyunda matarayla su döküyor millete
Dursundan sonra takımdan soğuma sebebimAcun Semihi dakika başı susturmaya çalıştı ama Semih bütün engellemelere rağmen teker teker giydirdi yine
Hanisin sabahtan beridirAtakanda fena kapak oldu Semihe korkak dedi hemen Iboyu aldı diye ona yenildi Serqay ve Efecik'i gömdü.
Acun göndermez onu merak etme adayı çirkin ve tipsizler adasına çevirmezMemiç gider. Damla giderse bu ülkenin güzellik anlayışına tüküreyim
10 mesaj oldu az degilde gelemedim ekrana girdim çıkamadımHanisin sabahtan beridirkonuda kaçıncı mesajın? Bide bana güvenen filan diye laf ettin
Damla pilates hocasıymışAcun göndermez onu merak etme adayı çirkin ve tipsizler adasına çevirmezNagiye kalmayak
Başbakan olayı filanNe kadar enteresan bir yarışma ya bir geliyorsun hayat değişmiş, dünya değişmiş, ülke değişmiş. Gerçekten büyük cesaret. Şahsen bu kadar ayrılık bana göre değil dayanamazdım.
3D izliyorsan doğrudur😛10 mesaj oldu az degilde gelemedim ekrana girdim çıkamadım
Onu bırak Duyguların zamanında Gezi olayları oldu lanBaşbakan olayı filan
Kesinlikle on numara olurDamla pilates hocasıymışÜlkeye ayak bastığı andan itibaren pilatese yazılacağım
Damla pilates hocasıymışÜlkeye ayak bastığı andan itibaren pilatese yazılacağım
"Siz fakirler izlemeye devam edin, biz parayı götürelimEsat abinizin yeni oyuncağıİmrenin laaan
İzmirli olduğu belli oluyorDamla İzmir Karşıyakalı. Ben İzmir merkezde oturuyorum da keşke bu tarafta olsaydı diyorumO zaman ciddi ciddi yazılmayı düşünebilirdim onun çalıştığı salona
Esat abinizin yeni oyuncağıİmrenin laaan
Sol taraf iticilik abidesi, sağ taraf tatlilik abidesi. Farkı göremeyen yoktur.@Yiğitt'in çok zoruna gidecek bir paylaşım
https://twitter.com/x/status/734829687583703040
Gönüllülerle çamurluyken röp yapılmış
@Doğu seninki milleti ekran başına toplamak için tweet atmiş ama kavga sırasında tweeti yok
https://twitter.com/x/status/734788857057644544
Göremeyen varSol taraf iticilik abidesi, sağ taraf tatlilik abidesi. Farkı göremeyen yoktur.
Acun Semihi dakika başı susturmaya çalıştı ama Semih bütün engellemelere rağmen teker teker giydirdi yine
Sinsirella gizem damlayı yazdı
Ahahaha Serkayın yalandan sinirine bakmataraya vurmalar
Semih bugün Efecik ve Serkaç'ı çamura gömdü
Yenilgiyi hazmedemeyen Serkaç çıldırdı tabi ahaha
Küfür yiyen Semih ama kışkırtan Semih öyle mi sen bile savunamamışsın
Adam kaostan beslenmiyor işte olaya odaklanmış
Sol taraf iticilik abidesi, sağ taraf tatlilik abidesi. Farkı göremeyen yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?