Survivor 2016 - 76. Bölüm Fragmanı

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,296
Puanı
1,060

tv8'in sevilen yarışma programı ''Survivor 2016''nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Survivor yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da tv8'de! İşte 76. bölüm fragmanı:

http://www.acunn.com/survivor/survivor-76-bolum-tanitimi-975821-video

13_22995038857422f6d96886.jpg

Son düzenleme:
Ooo ortalık karışıyor. :D

Şu Semih diskalifiye olsa da rahatlasak keşke @eskici @Billy Kane :D Semih kavga çıkardığına göre kesin bu dokunulmazlık da Gönüllülerin. :A @Forumdash
Semihin kavga çıkardiğini nerden biliyorsun?(bana da öyle geldi gerçi:A) ama fragman yanıltabilir Sergay başlatmiş da olabilir:F
Bu arada normalde serkaç sergay filan demezdim de @Billy Kane pörtlek diyince ben de ser-gay dedim :A

Semihin kavga çıkardiğini nerden biliyorsun?(bana da öyle geldi gerçi:A) ama fragman yanıltabilir Sergay başlatmiş da olabilir:F
Bu arada normalde serkaç sergay filan demezdim de @Billy Kane pörtlek diyince ben de ser-gay dedim :A
Annesi babası onlara bir isim koymuş, lütfen onlara isimleriyle hitap edin @Billy Kane :A :F

Kavga varsa izlerim bugün :A Dünkü bayrak olayına da demin baktım Semih ibretlik ayar vermiş Efecik yine kuzu kuzu benche oturmuş bir şey diyemeden :A
Bugünkü hedef Serkay @Maskeli Fedai :A

Annesi babası onlara bir isim koymuş, lütfen onlara isimleriyle hitap edin @Billy Kane :A :F
Ben dış görünüşüyle hitap etmek istedim :X adam olsun ismiyle hitap edim :A