Izlemiyorum ozaman. Hakkaten acun cok belli ediyorİşte acunun hilekarliği montajcıları da bi işe yaramıyorS*çti Acun bu sene
Izlemiyorum ozaman. Hakkaten acun cok belli ediyorİşte acunun hilekarliği montajcıları da bi işe yaramıyorS*çti Acun bu sene
Ütopyayı da böyle zıtlaşarak götürdü acun. Ne semih ne atakan olur birinci. Damla yada serkay 1.olursa şaşirmam. Rekabet artsın diye finalde bi ünlü bi gönüllü olur.Izlemiyorum ozaman. Hakkaten acun cok belli ediyor
Izlemiyorum ozaman. Hakkaten acun cok belli ediyor
Semihle atakani kafa kafaya carpistirir final öncesi zatenÜtopyayı da böyle zıtlaşarak götürdü acun. Ne semih ne atakan olur birinci. Damla yada serkay 1.olursa şaşirmam. Rekabet artsın diye finalde bi ünlü bi gönüllü olur.
Bunun yarinida var ama. Yunus oylamada gönulluleri gecer ama acun mudahele ederse o ayriGönüllüler kazanır Yunus gider
Benim gördüğüm Gizeme 2 oyun verdi onları vermemis olsaydi şu an berabereydiAha aha 8-4 olduğuna göre nagihan bayagi hata yapmış )))
Bunun yarinida var ama. Yunus oylamada gönulluleri gecer ama acun mudahele ederse o ayri