Evde degilimNeden izlemiyosun
Evde degilimNeden izlemiyosun
su hani agirlik tutma oyunu vardi ya hani Tugba 5/5 yapmisti ona benzer bir oyun Serkay ve Efecan top atiyolar Nagihanin tarafina o da ayaklari uzerinde durmaya calisiyo gibi birseyEvde degilimoyun nasil gösterdiler yazmissin yukarda
![]()
Degisik bir oyun galiba pek anlamadim ama sonra izleyince görürüm artiksu hani agirlik tutma oyunu vardi ya hani Tugba 5/5 yapmisti ona benzer bir oyun Serkay ve Efecan top atiyolar Nagihanin tarafina o da ayaklari uzerinde durmaya calisiyo gibi birsey![]()
Ne izlieyecen baska kanallarda ya survivordan güzel ne varBen bugun baska kanallarda olacagim. Programlarim bitince yarismaya denk gelirsem yazarim
Ben bugun baska kanallarda olacagim. Programlarim bitince yarismaya denk gelirsem yazarim
Allah allah herkesinde isi var kim anlatacak bugün bize survivoruBugün benim de işim var, geç katılabilirim belki katilmayadabilirim.![]()
Yarım saate oyun anca başlar herhalde ben yetisirim inşallah.Allah allah herkesinde isi var kim anlatacak bugün bize survivoru![]()
Tamam yetiste anlat bana daYarım saate oyun anca başlar herhalde ben yetisirim inşallah.![]()
Bu aksam da ben anlatirimAllah allah herkesinde isi var kim anlatacak bugün bize survivoru![]()
Allah allah herkesinde isi var kim anlatacak bugün bize survivoru![]()
Sende olmasan yandik vallahaBu aksam da ben anlatirim![]()
Her zaman söylüyorsun.Tamam yetiste anlat bana daseni cok sevdigimi söylemis miydim
![]()
![]()
Aslinda isim yok benim sadece evde degilim ondan izleyemeyecemsenin ne işin varda izlemiyon![]()
Bekliyoruz canisiHer zaman söylüyorsun.Yetişir işim gelirim muhakkak
![]()
Kandil
Aslinda isim yok benim sadece evde degilim ondan izleyemeyecem
Bekliyoruz canisi![]()
Gezinti yapacaz diyelimhımm ne güzel benimde dizim var ama bakacam bende kandile
hayırlı kandiller dosicim
Hım hayırdır nerdesin bakım sen![]()
Hayirli kandiller sanada. Kurani dinlemek dinlendiriyor beni. Hangi programda Kuran okunuyorsa ona bakiyorum dinliyorumhımm ne güzel benimde dizim var ama bakacam bende kandile
hayırlı kandiller dosicim
Hım hayırdır nerdesin bakım sen![]()
Hayirli kandiller sanada. Kurani dinlemek dinlendiriyor beni. Hangi programda Kuran okunuyorsa ona bakiyorum dinliyorum