Survivor 2016 - 73.Bölüm Yorumları

unlulerde Yunus Yilmaz ve Mehmetle oynuyodu cogu zaman o yuzden gonullulerdeyken yuksekti simdi guclu rakiplere karsi dustu tabi
Semih sayılarının coğunu yılmazdan aldı. Yunusu'u serkaylar efelerde kaybediyor bazen. Asıl suna dikkat çekilmeli.Serkay ne kadar güçlü? Serkayı pohpohlamalarını anlamıyorum
Efe korkatlığından dolayı hep geri plandı kaldı.Yoksa Efe daha iyi yarişlarda. Serkaysa patavatsızlığının ekmeğini yiyor

Serkay iyi bir yarismaci ama hep Atakan ve Yattara ile oynadigi icin iyi degil yuzdesi, hizi zaten cok iyi ama el becerisi iyi sayilmaz o yuzden cogu oyununu kaybediyo

Ünlülerde sadece %37 kasabilmiş
@Maskeli Fedai @EFE UYSAL totaş ortalaması %48'miş. Twitter'daki istatistik hesaplayan %50'lerde gösteriyor. Sanırım acun sembolu saymıyor galiba

unlulerde Yunus Yilmaz ve Mehmetle oynuyodu cogu zaman o yuzden gonullulerdeyken yuksekti simdi guclu rakiplere karsi dustu tabi
Serkayla Efecanın neresi güçlü Allah aşkına ya Semih hepsinden önde geliyor ana atışları yapamıyor.Performansı iyi ama finalleri yapamıyor

Serkay iyi bir yarismaci ama hep Atakan ve Yattara ile oynadigi icin iyi degil yuzdesi, hizi zaten cok iyi ama el becerisi iyi sayilmaz o yuzden cogu oyununu kaybediyo
Efe daha iyi

Serkayla Efecanın neresi güçlü Allah aşkına ya Semih hepsinden önde geliyor ana atışları yapamıyor.Performansı iyi ama finalleri yapamıyor
Aynen Semih parkuru hızlı tamamlıyor. İnş görürüz diye başlayayım Atakan vs Semih

ben Efecan ve Serkaydan cok az oyunda onde geldigini hatirliyorum cogu oyunda Efe ve Serkay daha iyi
Az önceki su taşımada da Semih önde geldi
(Efeyle)

Atakan spor yapıyor ayı yogi ibo uyuyor galiba

Bence erkeklerdeki performans sıralaması şu şekilde
1 atakan
2 semih-serkay-efe-yattara
3 yunus-ibo

Atakan net en başarılı yarışmacı. 2 ve 3 numarada yazdıklarım da kendi aralarında sırasız. Oyununa göre değişiyor oradaki sıralamalar.

Bu efecanla serkay neyin yapiciligindan söz edip duruyorlar anlamadim. Bunlarin sitem kime böyle

Ünlüleri bu kadar anlaşir gördüm ilkkez
Semih yunusun taklidine bakmadı
Adam net sarmıcaktın yunus

Bu efecanla serkay neyin yapiciligindan söz edip duruyorlar anlamadim. Bunlarin sitem kime böyle
Gerçek kişiliğini yansıtamamalarına
kendi yapmacıklarına sitem ediyor

Bi de diyorlar:"konuşamıyoruz birbirimizle"

Aileler gelmicek mi adaya ya? Aileleri ünlüler kazanır diyordum
geçen hafta iletişimi gönüllüler kazanmişti. Bari bunu kazansınlar.

Semih Yunus'la kıyaslanmasına bozuldu.

Bu oyun ünlülerin paso alttan geçmeli

Atakan o kadar fark atmıştın nasıl verirsin bu sayıyı

Oyunu açtım şimdi, Gönüllüler 1-0 önde.

Hadi Damla al şunu.