Survivor 2016 - 73.Bölüm Yorumları

unlulerde Yunus Yilmaz ve Mehmetle oynuyodu cogu zaman o yuzden gonullulerdeyken yuksekti simdi guclu rakiplere karsi dustu tabi :D
Semih sayılarının coğunu yılmazdan aldı. Yunusu'u serkaylar efelerde kaybediyor bazen. Asıl suna dikkat çekilmeli.Serkay ne kadar güçlü? Serkayı pohpohlamalarını anlamıyorum :X Efe korkatlığından dolayı hep geri plandı kaldı.Yoksa Efe daha iyi yarişlarda. Serkaysa patavatsızlığının ekmeğini yiyor:X

Semih sayılarının coğunu yılmazdan aldı. Yunusu'u serkaylar efelerde kaybediyor bazen. Asıl suna dikkat çekilmeli.Serkay ne kadar güçlü? Serkayı pohpohlamalarını anlamıyorum :X Efe korkatlığından dolayı hep geri plandı kaldı.Yoksa Efe daha iyi yarişlarda. Serkaysa patavatsızlığının ekmeğini yiyor:X
Serkay iyi bir yarismaci ama hep Atakan ve Yattara ile oynadigi icin iyi degil yuzdesi, hizi zaten cok iyi ama el becerisi iyi sayilmaz o yuzden cogu oyununu kaybediyo

Ünlülerde sadece %37 kasabilmiş:X @Maskeli Fedai @EFE UYSAL totaş ortalaması %48'miş. Twitter'daki istatistik hesaplayan %50'lerde gösteriyor. Sanırım acun sembolu saymıyor galiba(b)

unlulerde Yunus Yilmaz ve Mehmetle oynuyodu cogu zaman o yuzden gonullulerdeyken yuksekti simdi guclu rakiplere karsi dustu tabi :D
Serkayla Efecanın neresi güçlü Allah aşkına ya Semih hepsinden önde geliyor ana atışları yapamıyor.Performansı iyi ama finalleri yapamıyor :D

Serkay iyi bir yarismaci ama hep Atakan ve Yattara ile oynadigi icin iyi degil yuzdesi, hizi zaten cok iyi ama el becerisi iyi sayilmaz o yuzden cogu oyununu kaybediyo
Efe daha iyi:X
Serkayla Efecanın neresi güçlü Allah aşkına ya Semih hepsinden önde geliyor ana atışları yapamıyor.Performansı iyi ama finalleri yapamıyor :D
Aynen Semih parkuru hızlı tamamlıyor. İnş görürüz diye başlayayım Atakan vs Semih :X
ben Efecan ve Serkaydan cok az oyunda onde geldigini hatirliyorum cogu oyunda Efe ve Serkay daha iyi
Az önceki su taşımada da Semih önde geldi :X (Efeyle)

Bence erkeklerdeki performans sıralaması şu şekilde
1 atakan
2 semih-serkay-efe-yattara
3 yunus-ibo

Atakan net en başarılı yarışmacı. 2 ve 3 numarada yazdıklarım da kendi aralarında sırasız. Oyununa göre değişiyor oradaki sıralamalar.

Bu efecanla serkay neyin yapiciligindan söz edip duruyorlar anlamadim. Bunlarin sitem kime böyle

Ünlüleri bu kadar anlaşir gördüm ilkkez:X Semih yunusun taklidine bakmadı:A Adam net sarmıcaktın yunus:F

Bu efecanla serkay neyin yapiciligindan söz edip duruyorlar anlamadim. Bunlarin sitem kime böyle
Gerçek kişiliğini yansıtamamalarına:F kendi yapmacıklarına sitem ediyor:A
Bi de diyorlar:"konuşamıyoruz birbirimizle" :F

Aileler gelmicek mi adaya ya? Aileleri ünlüler kazanır diyordum(b) geçen hafta iletişimi gönüllüler kazanmişti. Bari bunu kazansınlar.

Semih Yunus'la kıyaslanmasına bozuldu. :F

Atakan o kadar fark atmıştın nasıl verirsin bu sayıyı :T: