Survivor 2016 - 73.Bölüm Yorumları

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

Tv8'in merakla, en çok izlenen reality yarişması Survivor haftanın 5 gün ekranlara velmeye devam ediyor.

Survivor Adasında Dün Neler Yaşandı?
Survivor perşembe akşamı ekrana gelen bölümüyle seyircisini heycana kattı. Ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşanırken tartişmalar da eksik olmadı. Rekabetin doruğa ulaştiği gecede ödül oyununda sonuç 9-9 çekişmeyle geçerek, bayrak yarişıyla seyircisini heycana boğdu. Kazanan taraf Ünlüler oldu.

Semih, İbrahim'e Giydirdi

Oyun sırasında sularını tam dolduramayan İbrahim yariştiği oyunu yarıda bıraktı. Seromoni sırasında Semih, İbrahim'e yüklendi. İbrahim sinirlenince sunucu Alp Kırşan tartişmaya mudahale etmek zorunda kaldı.

İç Hesaplaşma
Gönüllüler muhteşem ödülü kaybetmenin sibir harbiyle kendi içlerinde bölünerek kendi iç hesaplaşmasına çekildiler. Son günlerde Nagihan ile Serkay arasında soğuk rüzgarlar esse de Nagihan'ın gönüllüler takımındaki kızlardan 5 sayı birden almasına yerindi. Serkay ve Efecan adanın diğer bir tarafında Damla ve Gizem Memiç hakkında oldukça sert konuştular.

Dominik'te Murat Boz Çoşkusu
Ödülü kazanan Ünlüler eğlenmek için Dominik'in en ünlü gece klubunde gönüllerince eğlendiler. Tek tek sahneye cıkan yarişmacılar doyasıya dans ettiler. Gece klubunun müdavimleri dev ekranda Murat Boz'un yeni çıkardiği albümün ilk çıkış parçası "Janti"yle çoştular.

Survivor adasında bu akşam neler olacak? Ödül oyununu kim kazanacak? Gönüllüler ne kadar hırslandı?Yoksa ödülü yine Ünlüler mi kazanacak? Ödül ne olacak? Daha fazlası bu akşam tv8 ekranlarında olacak. İşte Survivor'da bu akşam yaşanacakalar.

Son düzenleme:
Semihcilerin umutsuzca beklediği bir survivor akşamı daha
malum Semih abileri sayı almaya hasret

Semih bugün Serkaç ve Efecik'i gömsünde antilere ayar verelim

Ne güzel hazırlamışsın konuyu ah bir de zamanında açsan.

Bugünlük kalabilir bence tabii inşallah saat 18:00'da açan çıkmaz @Polat Şaşmaz'da bunu yapabilecek potansiyel var mesela

Semihcilerin umutsuzca beklediği bir survivor akşamı daha
malum Semih abileri sayı almaya hasret
Semih'in sahneleri sanırım efeyle olan yarişması

Ne güzel hazırlamışsın konuyu ah bir de zamanında açsan.

Bugünlük kalabilir bence tabii inşallah saat 18:00'da açan çıkmaz @Polat Şaşmaz'da bunu yapabilecek potansiyel var mesela
Yaa neden aklımda 5'te açılıyormuş gibi kalıyor anlamıyorum
geçen de 5'te açtim. Yaz geldi 5'e çekin saati

Son bölümlerini doğru düzgün izleyemedim bakalım bu akşam ne olacak

Aile ödülü var galiba kesin izlerim
Konu muazzam olmuş eline koluna sağlık. @Forumdash

Fragmandaki Semih ve Efenin sahneleri tek bir oyundan galiba diyorum
Smih yine de önde gibi geldi ban. Efe topu unutup/bulamayıp geri dönmüş belli
Şöylede olabilir Acun baktı Semih kazanamıyor bari fragmanda önde gösterilimde sevinsinler ?

Şöylede olabilir Acun baktı Semih kazanamıyor bari fragmanda önde gösterilimde sevinsinler ?
Dünkü fragmanda bayrak yarişini hissetmiştim
bugunku fragmanda Semih 3 kere gösteriliyor. Olasılıklar şunlar;
Ya Semih 3 tur oynuyor ya da tek oyundan gösteriliyor.
Semih 3 tur oynarsa ya gömülecek ya da herkesi susturqcak

Hakan Hatipoğlu bugun gönüllülerden sonraki performansını hesaplatmiş çok düşük
(burdan da bir algı yaptılar yani
)

ne kadar oldugunu soyledi mi

Ünlülerde sadece %37 kasabilmiş
@Maskeli Fedai @EFE UYSAL totaş ortalaması %48'miş. Twitter'daki istatistik hesaplayan %50'lerde gösteriyor. Sanırım acun sembolu saymıyor galiba
unlulerde Yunus Yilmaz ve Mehmetle oynuyodu cogu zaman o yuzden gonullulerdeyken yuksekti simdi guclu rakiplere karsi dustu tabi